9x
4x
1x
1x

1Div: AHOUD Devils ontvangt HYS

Wout van der Hoef
8 oktober 2017

Tekst en foto: Rick Arians

Vandaag is het zover, het Eerste divisieteam van de AHOUD Devils, dat afgelopen week een complete make over heeft doorgemaakt, treedt om 17:15 uur aan in het Triavium voor haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen HYS HOKIJ Den Haag.

Vorige week nog werd de eerste uitwedstrijd, ondanks de 100% inzet en strijdlust van alle Devils op het ijs met niet te herhalen cijfers, kansloos verloren van de Amsterdam Tijgers. Het feit dat het team niet over voldoende spelers beschikte om op eigen kracht te kunnen aantreden en het ontbreken van enkele spelers, maakte het nogmaals pijnlijk duidelijk dat het nagenoeg een verloren seizoen zou worden zonder uitbreiding van de selectie.

Er is dan ook niet stil gezeten de afgelopen week en werd de training van dinsdag avond druk bezocht. Niet alleen werd er op gepaste wijze afscheid genomen van coach Ron Pilgrim, die een tijdje in zijn vaderland Canada zal verblijven. Maar waren er ook een aantal oude bekenden op het ijs die deelnamen aan de training. Dat gevolgd werd met een meeting in de VIP-room van het Triavium. Het resultaat hiervan is dat we kunnen zeggen dat niet alleen de broodnodige uitbreiding van de selectie een feit is. Maar het team met Eric Mater ook een uitstekende coach heeft gevonden, om het goede werk van Ron Pilgrim de afgelopen jaren over te nemen.

Met trots kunnen we melden dat vanaf vandaag de volgende spelers zich naast TJ van Apeldoorn die zich al eerder aansloot en in Amsterdam reeds aantrad, aan de AHOUD Devils Eerste divisie team hebben toegevoegd;
– Stijn IJkhout
– Alex de Rooij
– Yordie Mater
– Pim Vinke
– Rene Vugts

Ook Peter Vissers en Harrie Verdonschot hebben zich bij het team aangemeld, zij zullen zich op een later moment aan het team toevoegen.

Met deze zeer welkome aanvulling en versterking van het eerste divisie team beloofd het een mooi seizoen te worden!!

Hoofdsponsoren