10x
5x
1x
1x

Ahoud Devils bekrachtigt sponsoring van Ronald McDonald huis

Bestuur
25 maart 2018

Vrijdag 23 maart heeft voorzitter Joop Vullers de sponsorovereenkomst getekend tussen de Ahoud Devils en het Ronald McDonald huis te Nijmegen.

De overeenkomst is het resultaat van de benefietwedstrijd welke in december werd gehouden. “Het ondersteunen van het Ronald McDonald huis past in de maatschappelijke betrokkenheid welke wij als sportclub willen uitstralen. Het hele seizoen werken zowel het eerste team als de jeugdspelers er aan om gezond en met zo min mogelijk blessures tot een topprestatie te komen. Dan besef je niet altijd dat de mogelijkheden die sportende kinderen hebben, niet voor iedereen is weggelegd. Kinderen die ernstig ziek zijn en voor vaak langere duur medisch worden behandeld in het Radboud UMC. Ouders, broertjes en zusjes van de zieke kinderen kunnen dan gebruik maken van het Ronald McDonald huis. Imponerend welke faciliteiten men daar biedt gedurende de moeilijke periode welke patiënten en families doormaken. Een topprestatie van zo’n 140 vrijwilligers, en dat waarbij men geen subsidie van de overheid ontvangt en dus afhankelijk is van sponsors en donateurs!”, aldus Joop Vullers, voorzitter van de Ahoud Devils Nijmegen.

Tot en met 2020 draagt de ijshockeyclub bij aan de kosten van 1 van de kamers. Daarnaast is er voor de ’huurders’ van deze kamer de mogelijkheid om gratis de thuiswedstrijden van de Ahoud Devils te bezoeken. Een avondje ijshockey om even hun zinnen te kunnen verzetten.

Erny Frowijn van Het Ronald McDonald huis en Joop Vullers, voorzitter Ahoud Devils

V.l.n.r. Joop Vullers en Hans Cleijne van Ahoud Devils Nijmegen, Erny Frowijn (Ronald McDonald huis) en Ron Evers, bestuurslid Ronald McDonald huis

Hoofdsponsoren