9x
4x
1x
1x

AHOUD Devils is van start gegaan

Wout van der Hoef
16 mei 2017

Maandagavond 15 mei om 18.15 uur trapte de nieuwe coach Jeffrey van Iersel van de AHOUD Devils de voorbereidingen van het nieuwe seizoen af. Met een voorlopige en grote groep traint de selectie de komende maanden op maandag en woensdag bij Speijers Sports in Beuningen.

Van Iersel sprak zijn selectie kort toe en discipline lijkt bij de nieuwe coach hoog in het vaandel te staan. Niet eerder begon de groep zo vroeg in het seizoen aan de voorbereidingen. Maar fitter dan vorig seizoen aan de start van de competitie eind september is het motto. De doelstelling dit seizoen is de play-offs halen.

De groep is groot en zeker nog niet compleet, maar de start is er en de komende weken zal blijken hoe de selectie vorm gaat krijgen. “De hoeveelheid ijstijd bepaal je zelf” was een aardige quote van de coach.

Het trainingsprogramma voor de komende maanden is zoals gezegd twee keer per week trainen met op maandag een individueel programma, samengesteld door Dave Stappershoef en begeleid door Maurice en Sam, stagiaires van Speijers Sports. Op woensdag volgt een teamprogramma onder leiding van sportinstructeur David.

Vanaf half augustus tot half september wordt er twee keer per week in Dordrecht op het ijs getraind. Ook dat is redelijk uniek in de voorbereiding van de Devils, waar jaarlijks meer en meer mogelijk is. Het moet een mooi seizoen worden en dat gaat alleen als het team vroeg en serieus van start gaat. Daar is iedereen het wel mee eens.

Hoofdsponsoren