10x
5x
1x
1x

AHOUD Devils naar halve finale

Bestuur
6 maart 2018

Aivaras Bendzius schiet de AHOUD Devils na Penaly Shots naar de halve finale play-offs. Wat een avondje weer in Herentals!! Helaas geen wedstrijdverslag, maar wel geschiedenis geschreven in de Kempen. Wat nou thuisvoordeel? De Devils verliest in Nijmegen met 5-6 de eerste wedstrijd, wint vervolgens met 2-3 in Overtime de tweede wedstrijd, en pakt na 10 Penalty Shots de 1-2 winst in de derde en beslissende wedstrijd opnieuw in Herentals.

Wat een fantastisch resultaat van coach Jeffrey van Iersel met zijn gehele team!!

Na een 0-0 eerste periodestand, nam Herentals in de tweede periode de leiding door een doelpunt van Mitch Morgan, met assistentie van Shawn Hulshof en Trevor Hunt. In de derde periode schoot Levi Houkes de 1-1 binnen met een assist van Rick Wijnen. In Overtime namen beide teams niet teveel risico en waren het de Penalty Shots die de beslissing moesten brengen. Aivaras Bendzius benutte er twee, Shawn Hulshof een en alle overige pogingen strandden op de doelmannen Tomislav Hrelja en Kevin van Looveren.

In de Halve finale ontmoet de AHOUD Devils de nummer 1 Hijs Hokij Den Haag

Vrijdag 9 maart spelen Hijs Hokij en de Ahoud Devils de eerste wedstrijd in Den Haag. Aanvang op de Uithof is 20.30 uur.
Zondag 11 maart is de return in Nijmegen. Aanvang 16.45 uur. 
Een eventuele 3e wedstrijd is op dinsdag 13 maart op de Uithof. Aanvang 20.30 uur.

 

 

Hoofdsponsoren