9x
4x
1x
1x

AHOUD Devils oefent in Den Bosch

Wout van der Hoef
24 september 2016

img_0137

Het AHOUD Devils BeNe-League teams speelt vanavond haar laatste wedstrijd uit de oefencampagne. De tegenstander is de Red Eagles uit Den Bosch en de wedstrijd die om 20.00 uur begint, wordt gespeeld in het Sportiom sportcomplex op de Victorialaan in Den Bosch. Nijmeegse supporters zijn van harte welkom en om de afstand hoef je het echt niet te laten.

In dit laatste weekend voor de start van de competitie vindt er zondagmiddag in Geleen de strijd om de Ron Bertelingschaal plaats tussen de Eaters uit Geleen en de Flyers uit Heerenveen. De Laco Eaters Limburg is ook de eerstvolgende tegenstander in de bekercompetitie. Zondag 2 oktober speelt de AHOUD Devils om 19.00 uur in Geleen en dan gaat het om de punten. Nijmegen is samen met Geleen, Tilburg en Den Bosch in één poule geplaatst.

Wijziging wedstrijd IHCL Leuven – AHOUD Devils

Voor de BeNe-League competitiewedstrijd van de AHOUD Devils tegen ICHL  Leuven is de aanvangstijd van de wedstrijd op zondag 20 november 2016 veranderd van 20:00 naar 18.15 uur. De wedstrijd wordt in Leuven gespeeld en is op verzoek van de Devils vervroegd. Maak er een die zondag een mooi familie uitje van met een dagje Leuven en aansluitend de ijshockeywedstrijd.

Hoofdsponsoren