10x
5x
1x
1x

Ahoud Devils verlengt contracten

Bestuur
13 april 2018

Justin Evers

Ahoud Devils heeft met  diverse spelers akkoord contractverlengingen
Selectie voor komend ijshockeyseizoen bijna compleet

Het bestuur van de Ahoud Devils Nijmegen heeft inmiddels met diverse spelers uit het afgelopen seizoen een akkoord bereikt om hun contract voor het seizoen 2018-2019 te verlengen. De aanvallers Wessel Copier en Justin Evers en de verdedigers Rick van Haren, Martijn Geerligs en Danny Mols zullen ook in seizoen 2018-2019 onderdeel van de Devils zijn.

Met de overige spelers welke de club wil behouden, worden in april nog de gesprekken gevoerd.

Trainer Alexander Jacobs: “Er komt nog versterking, zowel achterin als in de aanval. We schakelen inmiddels met een aantal gegadigden waar we mondeling akkoord mee zijn, we respecteren echter dat men netjes afscheid wil nemen van de club waar men tot voor kort voor gespeeld heeft. Ondanks dat houden we ogen en oren open, want we kunnen echt nog wel wat  gebruiken om de selectie helemaal compleet te krijgen.”

Inmiddels is door het bestuur besloten om aan te sluiten op de service van Ticketpoint. Daarmee kunnen bezoekers kaarten via internet kopen en zal de toegangscontrole via scanners worden uitgevoerd. Binnenkort volgt daarover mee informatie, eerst via persoonlijke berichtgeving aan bezoekers welke afgelopen jaar een seizoenkaart hadden. Zij krijgen voorrang bij het reserveren van de zitplaats welke men afgelopen seizoen ook had, daarna zal de verkoop via internet voor iedereen beschikbaar komen.

Hoofdsponsoren