9x
4x
1x
1x

AHOUD Schilders continueert hoofdsponsorschap

Wout van der Hoef
16 maart 2016

10445109_1336590546366961_6400237349919197756_n

Harry Roelofs kondigde het vrijdagavond tijdens het diner in De Wereldkeuken en later op de avond tijdens het eindfeest in ’t Behouden Huys van het Triavium al aan; “AHOUD Schilders blijft aan als de hoofdsponsor van de Nijmegen Devils”.

Gisteravond tijdens de bestuurvergadering van de Devils lichtte commercieel manager Hans Cleijne dit prachtige en belangrijke besluit van AHOUD nog eens fijntjes toe. Harry was in de afgelopen jaren niet alleen belangrijk voor enkel en alleen een sponsorbedrag, hij is dermate betrokken bij de club dat hij gerust de grootste ambassadeur van de Devils genoemd mag worden.

Elke vrijdagavond weer neemt hij een relatiegroep mee naar De Wereldkeuken en het ijshockey. Maar Harry zorgt ook goed voor de spelers, de staf, de vrijwilligers en het bestuur. Zelfs supporters konden een beroep op hem doen. Steeds als er weer iets geregeld moet worden, draagt Harry een fors steentje bij.

Eén van die zichtbare extra’s waren de festiviteiten van afgelopen vrijdag. AHOUD doet dat niet alleen, want er was het afgelopen jaar ‘een club van vijf’ die bijzondere activiteiten mogelijk maakte. Die groep wordt in het nieuwe seizoen uitgebreid tot ‘een club van acht’, maar daar komen we later nog op terug.

Hoofdsponsoren