9x
4x
1x
1x

Alex Andjelic verder in Mannheim

Wout van der Hoef
2 juni 2016

Z002In tegenstelling tot eerdere plannen, gaat de 76-jarige ijshockey coach Alex Andjelic nog een jaartje verder als skills-coach bij de Adler Mannheim, dat uitkomt in de Duitse DEL. Volgens eigen zeggen gaat hij ook in Nederland weer op parttimebasis aan de slag. Tijd voor afscheid is er dus niet bij.

In april van dit jaar had Alex het verzoek bij de AHOUD Devils neergelegd om zijn afscheid te vieren bij de club waar zijn coach-loopbaan in 1969 ooit begon. Het leek hem een mooi moment voor een wedstrijd tussen de Nijmegen Legends en een Nederlands All Stars team.

De geplande wedstrijd op zaterdag 10 september komt daarmee voorlopig te vervallen. We gaven daar eerder deze week kennis van. De Devils is drukdoende met de organisatie van een jeugdtoernooi en een oefenwedstrijd met daaraan voorafgaand een spelerspresentatie. In het ijshockey openingsweekend van 10 en 11 september is nu nog ruimte voor een aanvullende activiteit, die we waarschijnlijk voor het Eerste divisieteam gaan invullen.

Het deze week aangekondigde Events team is de plannen voor een speciale opening aan het uitwerken. Hoe het weekend er precies uit komt te zien, zal de komende periode duidelijk worden.

Hoofdsponsoren