9x
4x
1x
1x

Autobedrijf Jos Bongers faciliteert de AHOUD Devils

Wout van der Hoef
20 september 2016

zo27

Coach Josh Mizerek van de AHOUD Devils rijdt het komende seizoen in een prachtige Opel Corsa die beschikbaar is gesteld door Autobedrijf Jos Bongers uit Oeffelt. Het afgelopen seizoen reed Mizerek in een donkerblauwe Fiat Panda die beschikbaar was gesteld door Van Bergen, Accountants en Belastingadviseurs uit Nijmegen. Jeroen, ontzettend bedankt daarvoor!

Welkom bij Bosch Car Service Jos Bongers!

Autobedrijf Jos Bongers, ruim 34 jaar actief in de regio Land van Cuijk. Dat is een lange tijd en dat is niet voor niets zo. Degelijkheid, betrouwbaarheid en weten wat de beleving van een auto is, hebben daartoe bijgedragen. Garantie, service, prijs-kwaliteit, allemaal punten waar we graag ons uiterste best voor doen. We zijn dan ook full-service; inkoop, verkoop, onderhoud, reparatie, schadeafwikkeling, APK-keuring, verkoopbemiddeling, autoruitschade en airco-onderhoud. Juist omdat we full-service zijn kunnen we u dit alles ook garanderen. We heten u dan ook van harte welkom!

Bosch Car Service Jos Bongers is een merk-onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat alle werkzaamheden en oplossingen voor uw auto onder één dak biedt. Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, reparatie en advies, bent u bij Bosch Car Service Jos Bongers aan het juiste adres.

Door de ondersteuning van Bosch blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Wij verwelkomen u graag binnen ons bedrijf en zullen er alles aan doen om u de service en kwaliteit te bieden die u van een modern uitgerust autobedrijf mag verwachten.

Hoofdsponsoren