9x
5x
1x
1x

Bestuur en spelers zetten Devils Ladies in spotlights !!

Bestuur
5 februari 2019

Op vrijdag 8 februari zullen de dames achter het bestuur, begeleiders en spelers van de Ahoud Devils in de spotlights gezet worden. Daarmee worden de dames bedankt voor het feit dat zij achter de jongens staan en het mede mogelijk maken dat er zoveel tijd in het ijshockey wordt gestoken.

“Toch iets om bij stil te staan, 3 keer in de week trainen, het weekend wat in het teken staat van ijshockey, al met al minimaal 5 avonden per week bezig met de sport. De nodige reistijden, vaak ruim na middernacht pas thuis. De dames achter de spelers, begeleiders en bestuurders maken in een seizoen veel avonden mee dat men ‘manlief’moet missen. Een behoorlijke belasting binnen de relatie en het thuisfront. De dames hebben er kennelijk mee leren leven dat hun man een hobby heeft“.

De vriendinnen van onze Canadese spelers moeten hun vriend zelfs maanden missen. Zij zijn er deze avond ook bij in Nijmegen.

Het bestuur biedt de dames een zogenaamde “DEVILS LADIES THANK YOU EVENING” aan, een speciaal moment voorafgaande aan de wedstrijd tegen Mechelen Gold Sharks, maar ook na de wedstrijd op het ijs.

Laat uw waardering blijken voor de investering door deze dames, zij zorgen er achter de schermen absoluut voor dat u als ijshockeyliefhebber van de Ahoud Devils kunt genieten. Wij verzoeken dan ook om na de wedstrijd nog even op de tribunes te blijven en de spotlights op de dames mee te maken.

Uiteraard zal op dat moment ook de beker het Triavium ingebracht worden. Laat ons met z’n allen een gebaar maken en als echte supporters van de Ahoud Devils Nijmegen afstand nemen van personen buiten de club en supportersgarde welke onze geliefde sport als platform heeft gebruikt om de ijshockeysport en de club negatief in het daglicht te brengen

 

Hoofdsponsoren