9x
4x
1x
1x

Bezoek zondag 1e div. team

Wout van der Hoef
7 november 2015

p060

In verband met het interlandprogramma van Oranje, Nederland doet mee aan een ‘vier’- landentoernooi met Roemenië A, Roemenië B en de Oekraïne, staan er geen BeNe-league of bekerwedstrijden op het programma voor het Eredivisie team. Die ruimte wordt mooi opgevuld door het Eerste divisieteam van de AHOUD Devils.

Zondagmiddag vanaf 17.45 uur speelt het team thuis in het Triavium tegen het Dordrecht Lions toekomst team. Seizoenkaart houders hebben vrij toegang tot de wedstrijd, de overige bezoekers betalen 2 (jeugd en ouderen) of 3 euro.

Raymond GallagherAfgelopen vrijdag speelde het team van coach Ray Gallagher in Tilburg van het Trappers Promotieteam met 7-3. De periodestanden waren opmerkelijk, want na een 4-0 en 3-0 voor Tilburg, won Nijmegen de derde periode met 0-3. De doelpunten werden gescoord door Youri de Winkel, Wouter van den Boer met een assist van Eef Gerritsen, en Gijs Kilkens.

Het Eerste divisieteam is dit seizoen weer voor het eerst actief binnen de vereniging. Het team is opgericht om doorstromende talentvolle jeugd op te leiden voor het Eredivisieteam, om uitstromende jeugd een podium binnen de vereniging te bieden en om senioren te blijven behouden. Een niet-eenvoudig mix van spelers in één team dat echter de komende jaren moet door ontwikkelen.Gijs Kilkens

Op dit moment is de bezetting mager als een aantal U17 spelers niet kan deelnemen. Zij spelen zaterdag een alles beslissende wedstrijd in Den Bosch voor deelname aan de U17 bekerfinale op Sunday. Het team heeft ook last van enkele blessures en is mede daardoor ook weer op zoek naar verdere uitbreiding. Dat proces loopt en er zijn weer nieuwe jongens aan het trainen.
Voor de wedstrijd zondag thuis lijkt die bezetting wel goed te komen. De meeste jongen knapen kunnen wel twee, maar geen drie, wedstrijden in één weekend spelen. Daarom is deze wedstrijd tegen Dordrecht de uitgelezen mogelijkheid om de eerste punten binnen te slepen. Dus, tot zondag?

Hoofdsponsoren