9x
4x
1x
1x

Branden Eden kijkt uit naar komend seizoen

Bestuur
23 mei 2018

IJshockeyseizoen Ahoud Devils Nijmegen

Seizoen 2018-2019

IJshockeyfans, opgelet! Topsport in Nijmegen. IJshockeyteam Ahoud Devils Nijmegen staat weer aan het begin van een nieuw seizoen en we kunnen daarom uitkijken naar een geweldige periode in Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Ook viert de club haar 50ste verjaardag dit jaar, dus het belooft een extra bijzonder seizoen te worden. Veel nieuwe gezichten in de selectie en daarmee een team wat op alle linies sterker is geworden. Nijmeegs karakter, aangevuld met krachtige en snelle Canadezen, Top-IJshockey op het hoogste niveau in Nederland beleef je bij de Devils.

Top IJshockey beleef je in Nijmegen. We nodigen je uit om de snelste, spannendste en meest energieke teamsport ter wereld zelf te ervaren bij Kunstijsbaan Triavium te Nijmegen.

 

Dus bestel die seizoenkaart!

Seizoenkaarten Ahoud Devils Nijmegen, een korting van meer dan 40% op losse kaartverkoop:

Voor het komende seizoen kunt u uw seizoenkaart bestellen. Kosten hiervoor bedragen voor € 117,- (inclusief € 7,- servicekosten Ticketpoint). Een kaart kopen voor 1 wedstrijd kan, zodra het wedstrijdprogramma bekend, natuurlijk ook. Losse kaarten kosten € 10,- (inclusief € 1,- servicekosten Ticketpoint). Voor Play-Off wedstrijden gelden er mogelijk andere tarieven.

Business Lounge kaarten:

Voor toegang tot de Business Club en zitplaatsen op de VIP-tribune dient u contact op te nemen met de Ahoud Devils Nijmegen via email: hans@nijmegendevils.n

Hoofdsponsoren