9x
4x
1x
1x

De complete lineup van de AHOUD Devils

Wout van der Hoef
25 juli 2017

De complete lineup van de AHOUD Devils kunnen we nog niet geven, maar wel de namen waaruit de laatste keuzes gemaakt worden. De TC van de Devils en coach Jeffrey van Iersel hebben wel vastgelegd dat de definitieve lineup zal bestaan uit twee goalie, acht verdedigers en twaalf aanvallers.

In de afgelopen maanden zijn 20 van de 22 namen gepubliceerd. De twee goalies zijn bekend en ook de acht verdedigers. Van de twaalf aanvallers zijn er tien definitief. Dat houdt in dat er in de aanval nog twee plaatsen beschikbaar zijn.

De spelers die hiervoor in aanmerking komen zijn Mitchel van Holten, Calvin Hendriks en Harley Verkroost. Jongens die het afgelopen seizoen deel uitmaakten van de selectie. Zij zullen de coach moeten overtuigen wie in de selectie 2017-2018 zal worden opgenomen.

Dylan Kost is voorlopig niet opgenomen in de nieuwe selectie. Dylan is de afgelopen jaren veelvuldig en langdurig geblesseerd geweest en heeft het afgelopen jaar nagenoeg niet gespeeld. In goed overleg is met hem afgesproken dat hij de komende maanden aan zijn herstel zal werken en later in het jaar zal aangeven of hij zijn ijshockeyloopbaan een vervolg gaat geven.

Eric Hoogvliets heeft zijn ijshockeyschaatsen definitief opgeborgen. Het was de afgelopen seizoenen al niet meer vanzelfsprekend dat hij door zou gaan, maar nu met het vaderschap erbij heeft hij de knoop doorgehakt. Wij zullen trachten om met Eric nog mooi afscheidsinterview te organiseren en zien op welke manier respectvol afscheid genomen gaat worden.

Tenslotte kunnen we melden dat Frank Janssen als assistent van Jeffrey van Iersel aan de Technische Staf is toegevoegd. Ook met Frank zullen we een goed gesprek gaan regelen.

Hoofdsponsoren