9x
4x
1x
1x

De Devils laten The Legends herleven

Wout van der Hoef
5 november 2015
IMG_0696

Ronnie Plamont en Hans Cleijne met de grootste Legend; Ben Tijnagel

En weer verschijnt er een vinkje op de bucket list van Hans Cleijne, de commercieel manager van de AHOUD Devils. Eén van zijn top prioriteiten op dat hele lange wensenlijstje ging vanavond in vervulling. The Legends van Nijmegen zijn in ere hersteld en zijn terug te vinden op schitterende foto’s aan de onderzijde van de VIP-ruimte in het Triavium.

Dit prachtige eerbetoon werd mede mogelijk gemaakt door AHOUD Schilders, ROVINIJ, McDonalds Nijmegen en Stunnenberg. Ook gaat er grote dank uit naar het Triavium voor de geleverde medewerking. Opnieuw ademt ons stadion weer een beetje meer ijshockey uit. De baan hangt steeds voller met boarding- en andere reclame uitingen en het gaat nog steeds verder. De AHOUD Devils is trots op haar grote aantal sponsors, die samen een prachtig ijshockeyjaar in de basis mogelijk maken.

Wij willen alle supporters uitnodigen om vrijdag 13 november eens rustig een kijkje te nemen naar de mooie borden van onze eigen Legends, onze ijshockeyhelden van weleer. Je komt de volgende spelers tegen; Ben Tijnagel, Alex Andjelic, Fred Homburg, Danny Cuomo, Henry en Johan Stoer, Ronnie Plamont, Jan Bruijsten, Frank Janssen, Harry van Heumen, Robbert Prick van Wely, Tommie Speel, Theo Kruger, Bill Wensink, Jason McKechnie, Andy Tenbult en Robert Herckenrath.

IMG_0685

Ronnie Plamont als Legend en als klusjesman…

IMG_0687

IMG_0709

IMG_0691

IMG_0707

De gehele VIP-ruimte is volgehangen

IMG_0722

IMG_0744 Ook Nardo Nagtzaam is terug in Nijmegen om lekker te trainen

Hoofdsponsoren