9x
4x
1x
1x

De laatste BNL-training

Wout van der Hoef
23 februari 2017

Na vandaag zit het er echt op voor het BNL-team van de AHOUD Devils Nijmegen. Het AHOUD Devils Eerste divisieteam speelt nog wel twee wedstrijden, vrijdag 24 februari thuis tegen Dordrecht en vrijdag 10 maart thuis tegen Den Bosch. Ze kunnen nog wel wat steun gebruiken om de vijfde overwinning op rij te halen.

Een laatste training met een aantal bijzondere deelnemers, die al dan niet de afgelopen week al vaker mee trainden. Het laatste optreden in het Triavium van Thomas Stuart-Dant die op 28 februari weer terugvliegt naar Canada. Tom Kokke met zijn zoon Yan en Dave Stappershoef, het echte afscheid is natuurlijk afgelopen weekend al gevierd.

Wat dacht je van René ‘Foeke’ Vugts, de kleine stylist die we het afgelopen seizoen vreselijk hebben gemist? Hij werkt niet meer in Eindhoven maar in zijn woonplaats Nijmegen. Zou ie zomaar terug kunnen komen toch? En student Stijn IJkhout dan? Druk met school en samenwonen, tja dat wordt een stuk lastiger.

Tussen alle spelers die we komende seizoen hopelijk weer terug zien in het BNL-team zien we nog één onbekende, klein maar opvallende, defence. Een behendige stickvaardige puck virtuoos met aanvallende aspiraties. We zullen het echter nooit te weten komen. Tot volgend seizoen.

Hoofdsponsoren