9x
4x
1x
1x

De teller staat al op 1.000 toeschouwers

Wout van der Hoef
12 maart 2015

1554-0003

Donderdagavond hebben we een bijzonder succesvolle voorverkoop gehad voor de eerste finalewedstrijd van zondag 15 maart tussen de AHOUD Devils Nijmegen en de Hijs Hokij Den Haag. De aanblik van lange rijen voor de ingang van het Triavium gaf de spelers en de organisatie van de Devils al een geweldig goed gevoel.

Tijdens de voorverkoop zijn zo’n 500 kaarten aan de man gebracht. Als we daar het aantal kaarten aan Den Haag, de spelers-, seizoen- en sponsorkaarten bij optellen, dan staat de teller op donderdagavond laat al op 1.000 toeschouwers. Met de kaartverkoop op de wedstrijddag zelf erbij, zal dat betekenen dat het Triavium weer eens tot de nok toe gevuld zal zijn. Jij komt toch ook?

1554-0008

De kassa’s van de evenementeningang van het Triavium gaan zondag om 15.15 uur open. Wij adviseren onze supporters om vroeg naar het Triavium te komen en direct een kaartje à 7,50 euro (4,00 euro voor de jeugd en 65+) te kopen. Wees er op tijd bij en voorkom teleurstellingen. Wij gaan zondag een historische ijshockey-dag beleven en jij moet daar bij zijn. 

Het Triavium zal zorgen voor voldoende verkooppunten van drank en etenswaren. We pakken uit met diverse acties, een extra scorebord en speciale huldigingen aan het einde van de wedstrijd. Blijft u aanwezig tot het einde en beleef de laatste ijshockeywedstrijd van dit seizoen thuis met ons mee. Steun uw AHOUD Devils team.

Tot zondag! 

Hoofdsponsoren