9x
4x
1x
1x

De zomer voorbij

Wout van der Hoef
3 september 2017

De zomer is, ondanks de huidige lekkere dagen, nu toch echt wel voorbij. De scholen en bedrijven zijn weer volop aan de slag en de ijsbanen in Nederland worden stuk voor stuk van ijs voorzien. In Nijmegen moeten we nog een dag of 10 wachten, maar dan kan er ook in het Triavium weer getraind en gespeeld worden. Het was de maand augustus stil met de berichtgeving omtrent onze AHOUD Devils, maar dat heeft uiteraard met die zomervakantie te maken gehad.

Trainingen
In Dordrecht zat men echter niet stil en daar hebben vele Nederlandse teams hun eerste meters gemaakt. Zo ook de Devils, die op 15, 22, 27 en 29 augustus onder leiding van Jeffrey van Iersel op het ijs hebben getraint.

Er staan in de maand september nog drie trainingen in Dordrecht gepland; vanavond 3 september, dinsdag de 6de en tenslotte volgende week zondag de 10de. Daarna kunnen we in het Triavium terecht. Daarnaast is het eerste team op de maandagen en woensdagen bij Speijers Sport in Beuningen blijven trainen.

Oefenprogramma
In de voorbereiding staan vier oefenwedstrijden gepland tegen twee Duitse tegenstanders. De gewenste oefenwedstrijden tegen Geleen zijn niet meer in te plannen geweest omdat de competities van de Beker en BNL het laatste weekend van september starten. Het concept programma is gemaakt en de clubs dienen nu hun aanpassingen in. De vrijdag is en blijft de favoriete speelavond van de AHOUD Devils, maar er zullen ook enkele thuiswedstrijden op de zondag gespeeld gaan worden. Dat heeft overigens niets met NEC te maken.

Eerste thuiswedstrijd
De eerste oefenwedstrijd uit vindt plaats op vrijdag 15 september tegen Diez-Limburg. Zondag 17 september wordt er in het Triavium tegen Diez gespeeld. De aanvang is 17.15 uur. Een weekend later volgt de dubbel tegen Hamm. Vrijdag 22 september thuis in het Triavium en zondag 24 september in Hamm.

Vrijdag 15.09.2017 aanvang 20:30 uur
EG Diez Limburg vs AHOUD Devils Nijmegen

Zondag 17.09.2017 aanvang 17:15 uur
AHOUD Devils Nijmegen vs EG Diez-Limburg

Vrijdag 22.09.2017 aanvang 20:30 uur
AHOUD Devils Nijmegen vs Hammer Eisbären

Zondag 24.09.2017 aanvang 18:30 uur
Hammer Eisbären vs AHOUD Devils Nijmegen

Seizoenkaarten
Het is nog niet bekend of de seizoenkaarten al beschikbaar zijn op 17 september, maar uiteraard hebben onze seizoenkaarthouders gratis toegang. Wil je nog een seizoenkaart bestellen, dan kan dat op onderstaande adres of op zondag 17 september in het Triavium.

Hoofdsponsoren