9x
4x
1x
1x

Devils for Ronald McDonald Huis Nijmegen

Bestuur
21 november 2017

IJshockeyclub AHOUD Devils Nijmegen organiseert vrijdag 1 december benefietavond voor Ronald McDonald Huis Nijmegen

Volgende week vrijdag is het zover! IJshockeyclub AHOUD Devils Nijmegen organiseert op 1 december haar tweede benefietavond. Tijdens deze avond wordt het Ronald McDonald Huis Nijmegen onder de aandacht gebracht rondom de thuiswedstrijd tegen Zoetermeer Panters. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.30 uur in ’t Behouden Huys in het Triavium. De thuiswedstrijd gaat om 20.30 uur van start. Kom jij ook?

 Aandacht voor gezinnen met zieke kinderen
Omdat de AHOUD Devils Nijmegen aandacht wil besteden aan goede doelen, organiseert zij jaarlijks een benefietavond. Na de succesvolle eerste editie voor Stichting Ruby and Rose staat dit seizoen het Ronald McDonald Huis Nijmegen centraal. Het Ronald McDonald Huis Nijmegen biedt de gezinnen van een ziek kind, dat is opgenomen in het Radboudumc, een plek om tot rust te komen. Zonder steun van donateurs, sponsors en vrijwilligers kan het huis niet bestaan.

Show op het ijs, cadeaus, unieke veiling en speciale act!
Op vrijdag 1 december worden diverse activiteiten georganiseerd voor het goede doel. Zo is er onder andere een speciaal campagneteam van het Ronald McDonald Huis Nijmegen aanwezig, de Nijmeegse Schaatsvereniging geeft een show op het ijs, iedereen kan leuke prijzen winnen, er wordt er een unieke veiling georganiseerd en de avond wordt afgesloten met een unieke act van entertainer en acteur ‘Sferemoniemeester’ Ron Bons! Dat wil je niet missen!

Noteer vrijdag 1 december dus in jouw agenda en neem jouw familie, vrienden, vriendinnen en bekenden mee naar het Triavium voor deze bijzondere benefietavond! Kinderen tot 16 jaar mogen gratis naar binnen tijdens ‘Devils for Ronald McDonald Huis Nijmegen’. Tickets voor kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen kosten slechts €7,50!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Daniëlle van Raaij
Marketing & Events
AHOUD Devils Nijmegen
danielle@nijmegendevils.nl

Hoofdsponsoren