9x
4x
1x
1x

Devils for Ruby and Rose Foundation met Sieneke en Nijmeegse Annie

Wout van der Hoef
4 december 2016

post-afbeelding-facebook-ff-9-12-2015

Sieneke en Nijmeegse Annie treden op bij IJshockeyclub AHOUD Devils Nijmegen op vrijdag 9 december

Aankomende vrijdag is het zo ver: Devils for Ruby and Rose Foundation. Rondom de thuiswedstrijd van IJshockeyclub AHOUD Devils Nijmegen tegen GYS Groningen wordt vrouwenkanker en Stichting Ruby and Rose onder de aandacht gebracht. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.45u voor een avondvullend programma. De thuiswedstrijd gaat om 20.30u van start.

zo043

Sieneke

Aandacht voor vrouwenkanker

Omdat AHOUD Devils Nijmegen jaarlijks aandacht wil besteden aan een goed doel, organiseert zij aankomende vrijdag een benefietavond voor Stichting Ruby and Rose. Stichting Ruby and Rose streeft naar meer bewustwording bij vrouwen uit de risicogroepen en verbetering van de zorg voor vrouwen met een vorm van gynaecologische kanker.

Stands, cadeaus en goodiebags

De entree is tijdens ‘Devils for Ruby and Rose Foundation’ gratis voor vrouwen. Terwijl de mannen ijshockey kijken, wordt er voor de vrouw vanalles georganiseerd in ’t Behouden Huys in het Triavium. Zo zijn Annette Mode, Diva Looks, Dreams2bdone, Forever, Rush Image Nijmegen, Spring by Rachel, TUI at Home en ZUZZA aanwezig met stands, zijn er mooie cadeaus te winnen en gaan de vrouwen met een leuke goodiebag naar huis.

zo044

Nijmeegse Annie

Optredens van Sieneke en Nijmeegse Annie!

Na afloop van de thuiswedstrijd wordt er een optreden gegeven door niemand minder dan Sieneke en wordt ‘Devils for Ruby and Rose Foundation’ afgesloten met een swingende act van Nijmeegse Annie. Het belooft een geslaagde avond te worden.

AHOUD Devils Nijmegen heet iedereen van harte welkom vanaf 19.45 uur in het Triavium te Nijmegen. Samen sterk tegen vrouwenkanker. Jij komt toch ook?


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Daniëlle van Raaij
Communicatie & Events
AHOUD Devils Nijmegen
danielle@nijmegendevils.nl

Hoofdsponsoren