9x
4x
1x
1x

Devils for Ruby and Rose Foundation

Wout van der Hoef
17 november 2016

omslagfoto-rr-9-12-2016

IJshockeyclub AHOUD Devils Nijmegen organiseert ‘Devils for Ruby and Rose Foundation’

Op vrijdagavond 9 december aanstaande organiseert AHOUD Devils Nijmegen ‘Devils for Ruby and Rose Foundation’ in het Triavium te Nijmegen. Deze avond staat geheel in het teken van Stichting Ruby and Rose en vrouwenkanker. ‘Devils for Ruby and Rose Foundation’ wordt georganiseerd rondom de thuiswedstrijd van de AHOUD Devils Nijmegen tegen GYS Groningen. De ijshockeyclub heet iedereen van harte welkom vanaf 19.45 uur.

50 jaar Nijmeegs ijshockey

De Nijmeegse ijshockeyclub bestaat inmiddels bijna 50 jaar. De tribune raakt met de week voller en de club wordt stap voor stap een van de betere en professionelere organisaties. Naast het vermaken met een heerlijke pot ijshockey wil AHOUD Devils Nijmegen ook aandacht besteden aan goede doelen.

Onderzoek voor vrouwenkanker

De club organiseert daarom op vrijdagavond 9 december aanstaande een ‘Devils for Ruby and Rose Foundation’ avond welke geheel in het teken staat van Stichting Ruby and Rose. Stichting Ruby and Rose wil een bijdrage leveren aan de strijd tegen vrouwenkanker en de overlevingskansen voor getroffen vrouwen vergroten.

Diverse stands en swingende act!

Tijdens deze avond staat de vrouw centraal en presenteren verschillende bedrijven uit de regio zich op het gebied van onder andere beauty, lifestyle en fashion. Onder het genot van hapjes, drankjes, muziek en een gezellige en swingende act maken de vrouwen kans op mooie cadeaus, belooft het een geslaagde avond te worden en gaan de vrouwen met een leuke goodiebag naar huis.

Neem dus uw vrouw, partner, vriendin, dochter(s), zus(sen) en nichtje(s) op 9 december mee naar het Triavium voor de Ruby and Rose avond en neem samen met uw zoon, broer of vader plaats op de tribune voor de thuiswedstrijd van ijshockeyclub AHOUD Devils Nijmegen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Daniëlle van Raaij
Communicatie & Events
AHOUD Devils Nijmegen
danielle@nijmegendevils.nl

Hoofdsponsoren