9x
4x
1x
1x

Devils richt mini museum op

Wout van der Hoef
9 augustus 2017

In samenwerking met het Triavium wordt er een soort van mini museum opgericht in de vorm van een bijzondere vitrinekast. Deze kast wordt op een toegankelijke plaats rond de ijshockeybaan geplaatst en moet het verhaal gaan vertellen van 50 jaar ijshockeygeschiedenis in Nijmegen.

Het wordt echt iets gaafs met daarin plaats voor kampioensbekers, oude team foto’s, vaantjes, caps, sjaals, sticks,¬†shirts, boekjes¬†(rond de boarding), etc.

Een probleem is, dat er door de jaren heen de spullen er gewoon niet meer zijn, ofwel niet meer in het bezit zijn van de vereniging. Helemaal weg zijn ze eigenlijk nooit, want fans, spelers, vrijwilligers en/of sponsors hebben ze thuis of op kantoor liggen, misschien wel op zolder in een doos, ver weg en vergeten.

Onze vraag aan iedereen is of jullie mee willen werken, willen helpen zoeken en proberen waardevolle spullen weer beschikbaar te krijgen voor de Devils zodat wij ons 50-jarig jubileum van december 2018 kunnen vieren met een pronkstuk in de vorm van ons eigen museum.

Mail ons als je waardevolle spullen in bezit hebt en aan de Devils beschikbaar wilt stellen. Mail ons liever niet met tips, maar probeer de tips dan eerst zelf te verzilveren en mail ons als je daadwerkelijk een mooi item in bezit hebt of hebt gekregen. Onze dank is bij voorbaat groot.

Mailen mag naar hans@nijmegendevils.nl of redactie@nijmegendevils.nl.

Hoofdsponsoren