10x
5x
1x
1x

Devils stelt ambities bij

Bestuur
14 maart 2018

Ahoud Devils wil het komende seizoen met een bredere selectie aan de slag om zo structureel tot de top 3 van Nederland en de top 5 in de BeNe-League te horen.

”Het uitgangspunt is om met het grootste deel van de huidige spelersgroep door te gaan”, zegt technisch manager Hans Cleijne. ,,We willen vroeg duidelijkheid hebben, in april hopen we de selectie nagenoeg rond te hebben, met versterkingen in alle linies.” De club is in een vergevorderd stadium met een aantal imports welke de selectie een enorme impuls zullen geven.

Devils verwacht deze week, uiterlijk volgende week de opvolger van coach Jeffrey van Iersel te presenteren. Iemand die naast het eerste team een substantiële invulling moet gaan geven voor wat betreft de jeugdvereniging.

“Prima hoeveel mensen er de weg naar het Triavium weer weten te vinden. Met name de laatste wedstrijd tegen Den Haag zat het weer redelijk vol. Uiteraard is het jammer dat uitgerekend die wedstrijd verloren werd, puur door de belasting van 5 wedstrijden in 9 dagen tijd. Met name de fantastische kwartfinale tegen Herentals heeft vriend en vijand verrast. Deze kwartfinale werd echter gewonnen op een ‘Nijmeegse manier’, hard werken en puur op karakter.”

Hoofdsponsoren