9x
4x
1x
1x

Dump and Chase

Wout van der Hoef
26 oktober 2016
Nijmegen - Geleen21-10-2016

Man of the Match Eric Hoogvliets

Dump and Chase
Met de nieuwe serie Dump and Chase geven we een vervolg op de vroegere serie Facts and Fun. Gedurende het seizoen zijn er vele nieuwtjes rondom de club. Belangrijke en minder belangrijke nieuwtjes die we op een informele wijze en soms met een knipoog bundelen tot één veelomvattend artikel. Veel leesplezier.

Man of the Match
Afgelopen vrijdag werd Eric Hoogvliets unaniem uitgeroepen tot de Man of the Match in de wedstrijd tegen de Laco Eaters uit Geleen (2-7).

dac102

Sixty Four
Hoewel we plannen hadden om de Man of the Match verkiezing te veranderen, gaat dit voorlopig nog niet gebeuren. Wel nieuw is dat de verkozen speler een dinercheque van 25,00 euro krijgt van het nieuwe restaurant Sixty Four in de Lange Hezelstraat in Nijmegen. Sixty Four is van dezelfde eigenaar als Bagels&Beans en Bed&Breakfast de Prince.

Samen met duveltje

Teamsamenstellingen BNL en Eerste divisie
De TC van de AHOUD Devils heeft dinsdagavond de definitieve teamsamenstellingen bekend gemaakt. De supporters van de Devils  en de spelers waren al behoorlijk lang op de proef gesteld maar nu zijn de teams van de BeNe-League en Eerste divisie definitief. (Klik op de links voor de samenstellingen.)

Nijmegen - Geleen21-10-2016

Mascotte Duveltje
Daar is die dan: Duveltje! Onze nieuwe mascotte van de AHOUD devils! Met dank aan Harry Roelofs van hoofdsponsor AHOUD Schilderwerken. Hij moest nog even wennen, maar volgende keer gewoon op schaatsen.

Nijmegen - Geleen21-10-2016

Winnaar puckgooien
De eerste winnaar van het puckgooien is ook bekend. Len Thijssen, zoon van Ivo Thijssen van sponsor Impact Personeel, is de gelukkige die straks lekker met zijn moeder naar Parijs gaat, aangeboden door Toonen Reizen.

dac107

EHBO
Nieuw dit seizoen is de aanwezigheid van twee EHBO’ers van het Rode Kruis afdeling Nijmegen tijdens de thuiswedstrijden van het BNL-team van de AHOUD Devils. De vrijwilligers zullen met ingang van 6 november gedurende drie uur aanwezig zijn. Hiermee biedt de Devils een extra service aan haar supporters en spelers. De samenwerking vloeit voort uit de goede contacten tussen de stewardorganisatie van NEC en het Rode Kruis.

dac108

Speldjes
Met dank aan Ralph Heijnen zijn er tijdens de thuiswedstrijd van het BNL-team nieuwe speldjes te koop in de fanshop. De prijs van deze musthave bedraagt slechts 2,50 euro.

dac106

Warming Up
Het geheim van een winnende warming up werd afgelopen zaterdag prijsgegeven door de Bossche aanvallers Willy Schut en Valentijn Scheffe.

Blijdschap bij Jake Hendriks.

Jesse Hendriks mini interview
Radio Nijmegen N1 zendt zondagmiddag het programma RegioSport uit. Verslaggever Erwin Schipper vroeg dinsdagavond voor de training aan Jesse Hendriks wat er mis ging in Den Bosch.

Jesse; “Ik denk dat wij niet als een team begonnen. We moesten feller beginnen, maar niet alleen op de aanval spelen. We wachtten te veel af.”

De volgende bekerwedstrijd tegen Tilburg is er alsnog een puntje nodig. Overtime halen is voldoende. Wat voor een wedstrijd wordt dat?

Jesse; “Ik denk dat we er gewoon met alle moed in moeten gaan. We hebben al tegen ze gespeeld. We moeten gewoon die punten halen. We gaan voor de winst, minder dan dat willen we niet.”

Wat is Tilburg voor een ploeg?

Jesse; “Trappers tegen Nijmegen is altijd rivaliteit. Het is altijd een kiele kiele wedstrijd. We winnen dan wel met 5-1 maar het kan zo de andere kant op gaan. Dat zie je maar bij Den Bosch. We zullen scherp moeten zijn.”

Wanneer is voor jou het seizoen geslaagd?

“We willen als team de play-offs halen in de BeNe-league en dan verder komen als vorig jaar. Een bekerfinale spelen zou ook mooi zijn zoals eerder de finalewedstrijd tegen Den Haag.”

dac109

Dylan Collard
Met goedkeuring van Dylan wilden we jullie deze foto van onze krachtige verdediger niet onthouden. Commentaar overbodig…

dac111

Teleurstelling
Wat overheerst bij het afketsen van de komst van de Finse forward Kim Wikström is de enorme teleurstelling. Dat heeft zeker niet aan Valeska Milerski gelegen, die hals over kop haar studio aan de Sint Annestraat beschikbaar stelde. Ze kende de AHOUD Devils nog niet, maar door onze contacten viel haar zomaar, nee niet Rick, de spelersbus op, waarmee ze regelmatig in reisde.

Door Wout van der Hoef

Hoofdsponsoren