9x
4x
1x
1x

Econsultancy support de Devils

Wout van der Hoef
9 januari 2017

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau. In opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren voeren wij projecten uit op het gebied van bodem, waterbodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid en lucht. Wij ondersteunen bij het oplossen van milieuvraagstukken. Ons werkterrein beperkt zich niet alleen tot de technische aspecten van het milieu. Ook voor vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel en organisatorisch gebied staan wij onze opdrachtgevers bij.

Tweemanszaak
Wat in 1996 begon als enthousiast duo is uitgegroeid tot een volwassen ingenieursbureau. Tweemanszaak Oost & Zwerver heeft ondersteuning gekregen van projectleiders en veldwerkers. Inmiddels bestaat het team uit 80 specialisten verdeeld over 5 vestigingen. Met een breed pakket aan diensten voert Econsultancy zowel enkele onderzoeken als multidisciplinaire projecten uit.

Volle kracht vooruit
Econsultancy blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. We staan midden in de samenleving en onze oplossingen creƫren positieve maatschappelijke effecten. Daarmee leveren wij een bijdrage aan een duurzaam en verantwoord gebruik van onze leefomgeving.

Mensen
Onze mensen zijn ons grootste kapitaal. Stuk voor stuk avonturiers binnen hun vakgebied. De kernwaarden deskundig, vertrouwd, betrokken, flexibel en zorgvuldig staan hoog in het vaandel. Met beide benen op de grond staan ze in de modder, het water of het bos. Op een industrieterrein, in een bouwput, of gewoon op kantoor. Onze mensen zijn overal.

Werkvelden
Regelmatig zetten wij meerdere diensten in voor complexe vragen van onze opdrachtgevers. Wij verrichten deze onderzoeken in diverse werkvelden. In teamverband werken we aan multidisciplinaire projecten. Neem contact op met onze adviseurs en ingenieurs voor specialistisch advies op diverse werkvelden.

Diensten
Is de bodem verontreinigd? Zitten er archeologische resten? Hoe is de kwaliteit van het water? Is er sprake van geluidsoverlast? En wat te doen met alle beesten en planten? Vragen waar wij een antwoord op geven. Onze onderzoeken vormen het fundament van een project. Zeker wanneer er vroegtijdig rekening mee wordt gehouden in de plannen. Groot of klein.

Meer weten? Bezoek www.econsultancy.nl

Hoofdsponsoren