9x
4x
1x
1x

Ed Vrolijks materiaalman Oranje

Wout van der Hoef
8 februari 2016

1618-0015

Ed Vrolijks is door de NIJB uitgenodigd om als Equipment Manager mee te gaan naar het Olympisch Kwalificatie Toernooi in de Italiaanse wintersportplaats Cortina d’Ampezzo. Ed Vrolijks (04-09-1945) voelt zich zeer vereerd en ziet deze unieke kans als een schitterende beloning voor zijn vele trouwe jaren als materiaalman in Nijmegen.

Ed werd door de vaste Equipment Manager Bert Simons uit Geleen niet alleen gevraagd voor het OKT, dat van 11 tot en met 14 februari wordt gespeeld, maar ook voor het aanstaande wereldkampioenschap dat van 9 tot en met 15 april in het Spaanse Jaca wordt gespeeld. Helaas is Ed door eerdere gemaakte persoonlijke afspraken niet beschikbaar in die periode.

Het Nederlandse team van de coaches Chris Eimers en Bo Subr ontmoet in Cortina d’Ampezzo gastland Italië, Groot Brittannië en Servië. Ed wordt dinsdag al in Eindhoven verwacht voor de trainingen en vertrekt woensdag naar Italië. Zondag is zijn eerste avontuur al weer voorbij, maar met een beetje geluk zullen wij nog wel wat beelden van Ed te zien krijgen op deze website.

Tot slot willen wij Ed natuurlijk van harte feliciteren met deze prachtige selectie en wensen we hem een hele mooie ervaring en een sportief succes.

Hoofdsponsoren