9x
4x
1x
1x

Eef Gerritsen stimuleert teambuilding

Bestuur
24 februari 2015

1547-0054

Zaterdagavond had Eef Gerritsen de gehele selectie, staf, bestuur en hun partners uitgenodigd voor een gezellig avondje in Bistro-Zalen ’t Zwaantje aan de St. Agnetenweg in Lindenholt. Aan de vooravond van de play-offs wil Eef, dè ijshockey-nestor van Nijmegen, zo zijn steentje bijdragen aan het succes van de AHOUD Devils Nijmegen.

Eef Gerritsen was jarenlang de Horeca uitbater van de ijsbaan in Heijendaal en was in het Triavium een aantal jaren de voorzitter van de Romijnders Devils. Zijn laatste landskampioenschap behaalde hij in het seizoen 2009-2010 met Nick Deschenes als absolute ster. Met zijn zoon Eef junior, uitbater van EJ’s schaatsshop in het Triavium, een Eefje, ijshockey talent van de Nijmegen Devils, hebben we drie generaties in het Triavium actief.

1547-0043

Eef’s grootste passie van de afgelopen jaren is zijn specifieke jeugdopleidingsprogramma voor talenten, Coach Select. Met enige trots weet Eef te melden dat vier van zijn talenten zijn uitgeroepen voor nationale teams. Deze Nijmeegse jongens spelen ook voor de Nijmegen Devils.

Hier komt natuurlijk de link om de hoek kijken naar de AHOUD Devils. Eef wil op zijn manier jeugdspelers opleiden voor het eerste team. De betere jeugd moet hogerop kunnen en zijn ijshockey hart spreekt dan vanzelf. Nu wordt er nog in het Triavium getraind, maar straks als het ijs in Nijmegen verdwenen is, gaat het programma in Den Bosch verder.

Eef heeft in het verleden de opkomst van het ijshockey in Nijmegen van heel dichtbij meegemaakt. Hij weet zich nog de het kampioenschap van de tweede divisie te herinneren en de mooie jaren van de Nationale Nederlanden Nijmegen. Destijds werd er iets moois opgebouwd en Eef heeft het gevoel dat er op dit moment weer een mooie toekomst in het verschiet ligt.

Eef zou Eef niet zijn als hij gesterkt door die positieve gedachte wil meebouwen aan een gezonde en sportief succesvolle periode. De club is goed bezig, de weg omhoog weer ingeslagen. Nijmegen weer op de kaart zetten, je kent het wel. En daarom een fantastische avond met een hapje en een drankje. Het was perfect geregeld en met de teambuilding komt het vast wel goed.

1547-0065

1547-0049

1547-0048

Door Wout van der Hoef

Hoofdsponsoren