9x
4x
1x
1x

Een succesvolle benefietavond!

Bestuur
5 december 2017

Tekst: Amber Swartjes en Daniëlle van Raaij

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover! De jaarlijkse benefietavond stond op de agenda.
De Devils speelde een thuiswedstrijd tegen de Zoetermeer Panters en verder stond deze avond geheel in het teken van het Ronald McDonald Huis Nijmegen, een organisatie die gezinnen van een ziek kind, dat is opgenomen in het Radboud UMC, een plek biedt om tot rust te komen. Zonder steun van donateurs, sponsors en vrijwilligers kan het huis niet bestaan.

De deuren waren rond 19:30u geopend en de nieuwsgierige en enthousiaste bezoekers druppelde langzaam binnen. ’t Behouden Huys was aangekleed in Ronald McDonald stijl, het campagneteam stond klaar om ‘zoenen’ uit te delen en sferemoniemeester Ron Bons heette de bezoekers welkom! Het beloofde een mooie avond te worden.

Presentatie Ronald McDonald huis door Erny Frowijn

Voorafgaand aan de wedstrijd hield General Manager Erny Frowijn van het Ronald McDonald Huis Nijmegen een presentatie op het ijs en het werd het publiek vermaakt met een optreden van een viertal kunstschaatsers van de Nijmeegse Schaats Vereniging. Zij dansten een kür op het feestnummer ‘Raise your glass’ van Pink. Iets later dan vooraf gepland startten de Devils de wedstrijd tegen de Panters, die een kleine twee uur later gewonnen werd met maar liefst 6-1. Chapeau!

Schaatsters van het NSV 

In de pauzes verzamelden het publiek zich telkens in ’t Behouden Huys waar ze o.a. konden genieten van een warme kop thee, glühwein of een koud biertje. Verschillende bezoekers verzamelden zich rondom de inschrijftafel waar fanatiek werd geboden op de speciale Ronald McDonald-shirts van de spelers die naderhand allemaal geveild zouden worden. De Ronald McDonald Konijnen met Devils speldjes waren ook zeer geliefd en zijn allemaal verkocht.

Na de wedstrijd begeleidde sferemoniemeester Ron Bons de veiling en loterij feestelijk en DJ Clemens zorgde voor muziek. Er werden maar liefst 24 shirts geveild! De veiling zorgde voor de nodige spanning en sensatie. Tussen de veiling door werden diverse prijzen verloot, met dank aan De Wereldkeuken, het Triavium, Milder Partyservice, Toonen Reizen en TUI.

De bezoekers, sponsors, vrijwilligers en seizoenkaarthouders hebben een fantastische bijdrage geleverd aan het Ronald McDonald Huis Nijmegen. We hebben met z’n allen maar liefst  €4500,- opgehaald! Door deze donatie hebben we 3 jaar ambassadeurschap voor een kamer in het Ronald McDonald huis Nijmegen gerealiseerd. Een fantastische prestatie!

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het mogelijk maken van de benefietavond en de donaties aan het Ronald McDonald Huis ontzettend bedankt! Wij kijken terug op een geslaagde avond.

Hoofdsponsoren