9x
4x
1x
1x

Eerste divisieteam Nijmegen Devils: Doe jij mee?

Wout van der Hoef
17 april 2015

 

Op woensdag 22 april om 20:30 uur is er een bijeenkomst voor potentiële spelers van het eerste divisie team. Heb je interesse, stuur dan een mail naar eerstedivisie@nijmegendevils.nl. Sowieso wordt iedere speler van wie wij denken dat die interesse heeft en van wie wij over de contactgegevens beschikken persoonlijk benaderd. De bijeenkomst wordt gehouden in de kantine van DVE Trajanus aan de Staddijk 35 te Nijmegen.

Zoals bekend gaat Ahoud Devils volgend jaar in de nieuwe opzet van de Eredivisie uitkomen. Daarnaast komt er een tweede team dat uit gaat komen in de Eerste divisie, nu promotiedivisie. Dit team zal een brug gaan vormen tussen de uitstroom van de jeugd naar de Eredivisie. Dat betekent dat de toekomstige uitstroom uit de Eredivisie van spelers opgevuld gaat worden door spelers uit de promotiedivisie.

Ben je een ervaren ijshockeyer, heb je in het verleden in de jeugd of andere teams verdienstelijk meegespeeld en het begint weer te jeuken, dan nodigen we je uit bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Het team zal een enkele competitie spelen en 2x per week trainen. De contributie is een reguliere, conform de tarieven in de jeugd. Het aantal plaatsen in het team is beperkt aangezien jongens die uit de jeugd uitstromen een voorkeurspositie genieten.

Door Jeroen van Bergen

 

Hoofdsponsoren