9x
4x
1x
1x

Glasboarding voor RUTTEN GROEP

Wout van der Hoef
21 december 2016

Cor en Kin Rutten met Thomas Stuart-Dant in hun midden.

De Rutten Groep is terug aan het sponsorfront van de AHOUD Devils. De rentree van het Nijmeegse onderhoudsbedrijf aan vastgoed, infra en railinfra is zichtbaar aan 50 meter glasboarding in het Triavium.

In de succesjaren van de Romijnders Devils was Cor Rutten een van de belangrijke sponsors die het Eredivisie ijshockey ondersteunde. In de afgelopen seizoenen was Cor een incidentele bezoeker van de businessclub, maar dit jaar meldde hij zich aan, mede door het enthousiasme van zijn dochter Kim, voor een aantal seizoenkaarten. Gelukkig is nu de volgende stap gezet. De AHOUD Devils er is trots op dat het de Rutten Groep weer mag omarmen.

De Rutten Groep staat voor:

  • klantgericht handelen
  • eerlijkheid, openheid en vertrouwen
  • win-win situaties
  • samen verbeteren

Klanten van de ruttengroep, een bouwgerelateerd bedrijf, zijn bedrijven en organisaties die uitgedaagd worden op het gebied van onderhoud aan vastgoed, infra en railinfra.

Hun doelstelling is het creƫren van een vertrouwensband met opdrachtgevers. Zij geloven in lange termijn relaties. Eerlijkheid over en weer. Hun relaties weten dat ze bij hen terecht kunnen met alles wat er speelt.

Lees er alles over op www.ruttengroep.nl.

Hoofdsponsoren