9x
4x
1x
1x

Go Online presenteert nieuwe website

Bestuur
18 oktober 2017

Door Ivo Gerbrands:

Met trots presenteren wij de nieuwe website van de AHOUD Devils Nijmegen. Wij van Go Online vonden het de hoogste tijd dat de online zichtbaarheid van de Devils verder werd geprofessionaliseerd. Zelf ben ik al jaren gek van ijshockey en daarom leek het mij mooi om ook op deze manier de club te ondersteunen.

Samen met Hans en Wout zijn we aan de slag gegaan om de plannen voor de website uit te stippelen. Er moest een grondige verandering in de structuur plaatsvinden, daarom hebben we een compleet nieuw ontwerp gemaakt en dat omgezet tot werkende website.

Daarnaast kostte het Wout simpelweg te veel tijd om alles bij te houden, alle statistieken van de competities moesten handmatig worden ingevoerd. We waren het er allemaal snel over eens dat dat zo snel mogelijk moest veranderen. Mede hiervoor hebben wij vanuit de BeNe-League de toegang tot de statistieken gekregen, die zijn nu gekoppeld aan de website waardoor alle statistieken en speelschema´s op de website altijd actueel zijn.

Naast de vernieuwde website hebben we een mooie set banners opgemaakt voor de Social Media kanalen, hierdoor zorgen we ervoor dat de wedstrijden altijd duidelijk worden aangekondigd en veel bereik kunnen creëren, vooral veel delen dus!

Omdat het ook belangrijk is om alle volgers op de hoogte te brengen van de eindstand hebben we een webapp gemaakt waardoor de banners met de eindstand live vanuit het stadion op de smartphone kunnen worden gemaakt, nog meer zichtbaarheid dus!

Go Online

Wij zijn een jong internetbureau gevestigd in Nijmegen, in januari 2016 als ZZP’er gestart en inmiddels doorgegroeid naar een bureau van 5 online professionals. Samen zorgen we ervoor dat bedrijven beter zichtbaar worden op internet, doordat we alle disciplines in huis hebben kunnen we in alle facetten van online media voorzien. Hierbij kun je denken aan het ontwerpen en ontwikkelen van website (zoals deze), Social Media, SEO en E-mail marketing. En dat allemaal bij één bureau :)!

Meer weten? Bekijk dan ook eens onze website: https://www.goonline.nl

Hoofdsponsoren