9x
4x
1x
1x

Grand Départ op Quatorze Juillet

Wout van der Hoef
13 juli 2015

p022

Op 14 juli vindt in het Triavium de start van het nieuwe ijshockeyseizoen van de AHOUD Devils Nijmegen plaats. Dinsdag is dan het zover, op de nationale feestdag van de Fransen, de dag waarop de Tour de Pyreneeën intrekt om bovenop de Col de Soudet te finishen.

Via de media en mail heeft iedereen de uitnodiging voor “Meet the Coach & vooruitblik 2015-2016” mogen ontvangen. We starten om 19.30 uur op het Evenementenplein van het Triavium, waar ook de bar is geopend om een drankje te kopen. Wij zorgen voor een borrelhapje.

Wat staat er allemaal op het programma?

We starten met het onderteken van de nieuwe hoofdsponsorovereenkomsten van AHOUD Schilders voor de AHOUD Devils en McDonald’s Nijmegen voor de VIJN jeugd.

ahoud

Vervolgens zullen we als bestuur een visie geven over de huidige status van de club en de toekomst. Ook zullen we meerder belangrijke sponsoren bekend maken. Denk daarbij aan shirtsponsors, nieuwe en blijvende sponsors.

Uiteraard zullen we stilstaan bij de coaches van het afgelopen seizoen; Ronnie Plamont en John Copier. Alle andere vrijwilligers van de Devils en de VIJN verdienen uiteraard ook hun bedankje.

Eén van de hoofdpunten van de avond is het voorstellen van onze nieuwe hoofdcoach Josh Mizerek en de ondertekening van zijn contract. Hij zal zichzelf presenteren aan zijn nieuwe vereniging en publiek.

Als de coach zijn officiële handtekening heeft gezet, kan hij ook met de Technische Commissie aan het werk om de Eredivisie selectie samen te stellen. Velen van hen zijn uiteraard de finalisten van de afgelopen twee seizoenen.

Op deze avond is er ook de mogelijkheid om seizoenkaarten te kopen of eerder gekochte seizoenkaarten af te rekenen. De online verkoop verloopt voorspoedig en de dames Monja en Anke zitten er dinsdag helemaal klaar voor. De daadwerkelijke uitreiking vindt in september plaats.

Half september zal er voor het AHOUD Devils team een oefenwedstrijd in het Triavium georganiseerd worden. Deze wedstrijd zullen we spoedig bekend maken.

De avond sluit om 21.30 uur.

Hoofdsponsoren