9x
4x
1x
1x

Harry Roelofs ontving eerste shirt

Wout van der Hoef
1 oktober 2015

IMG_0039

Afgelopen zondag, voor aanvang van de thuiswedstrijd van de AHOUD Devils tegen HYC Herentals, ontving hoofdsponsor Harry Roelofs van AHOUD Schilders uit Elst, uit handen van Hans Cleijne (rechts) en Raymond Janssen (midden) het eerste exemplaar van het nieuwe thuisshirt. Nieuw dit jaar is de exclusieve lijst waarin het shirt achter glas is opgehangen. Door middel van dit unieke geschenk bedankt het bestuur van de Devils Harry Roelofs voor de voortzetting van de goede samenwerking en het hoofdsponsorschap.

IMG_0044

Harry werd net als alle andere sponsoren en seizoenkaarthouders ook voorzien van een sportieve sjaal van de AHOUD Devils Nijmegen en een seizoenskalender. De kalenders zullen binnenkort ook in de fanshop te koop zijn voor de supporters. Of dat aanstaande vrijdag al kan, valt nog even te bezien.

De fanshop zal ook een nieuwe supporterssjaal gaan verkopen, maar die kent een ander ontwerp. Ralph Heijnen heeft een model besteld dat snel beschikbaar komt.

IMG_0028

 

 

 

 

Hans Cleijne staat gereed met het shirt in de wissellijst. Supporters kunnen op de website van Artbol een kijkje nemen of ze daar een lijst willen bestellen. De nieuwe shirts zijn binnenkort in de fanshop te verkrijgen.

Artbol

Hoofdsponsoren