9x
4x
1x
1x

Interview met Wesley Hendriks op EDE FM

Wout van der Hoef
2 maart 2016

p098

Vorige week dinsdag bezocht radiomaker Rob Eerenberg van EDE FM het Triavium om een reportage te maken voor het sportprogramma FC Bal op de Stip. Eerenberg bezoekt door het jaar door vele sportclubs in de provincie Gelderland en vond het daarom hoog tijd om de regio Ede eens kennis te laten maken met de ijshockey sport.

Om alles te weten te komen over het het spel, de spelregels, de kleding, noem het maar op, vroeg de verslaggever Wesley Hendriks, verdediger van de AHOUD Devils, hem het hemd van het lijf. Hendriks moest ook uitgebreid ingaan op zijn eigen sportcarrière, zijn manier van leven voor het ijshockey en waarom Hendriks zich zo aangetrokken voelt tot de ijshockeysport. Hendriks noemde daar twee belangrijke punten; de broederschap die je met je teammaten hebt en de liefde voor het spelletje.

Daarna werd de redactie van de AHOUD Devils gevraagd naar de ins en outs van de Nijmeegse ijshockey geschiedenis, het Triavium en de organisatie van de club.

Wil je het sportprogramma op internet beluisteren, dan kan dat vanavond tussen 20.00-21.00 uur live op deze streamp099

Vanaf donderdag is de stream beschikbaar in een speciale link naar uitzending gemist. Deze link zullen we donderdag publiceren.

 

Hoofdsponsoren