9x
4x
1x
1x

Jasper Nordemann versterkt de Devils

Bestuur
23 november 2017

Foto Arie Leeuwestein

De 21-jarige van origine Amsterdammer Jasper Nordemann versterkt met onmiddellijke ingang de AHOUD Devils. De rechtshandige talentvolle aanvaller komt over van de Tilburg Trappers. Daarmee is de vrijgekomen plaats van Mitchel van Holten, die eerder deze week zelf een stapje terug deed naar het Eerste Divisieteam, alweer bezet.

Jasper Nordemann werd op 28 augustus 1996 in Amsterdam geboren en doorliep de jeugd van de Amstel Tijgers. In 2012-2013 maakte Nordemann de overstap naar de Eindhoven High Techs, de Eindhoven Kemphanen en de NIJA. In 2013-2014 maakte hij deel uit van het Nederlandse U18 team.

In 2015-2016 beproefde hij zijn geluk in de Finse jeugdcompetitie de Jr. A Mestis bij de Blues Akatemia U20. Hij werd ook opgenomen in het Nederlandse U20 team. In 2016 maakte hij de overstap naar Tilburg en speelde 17 wedstrijden in het BNL Toekomstteam van de Trappers en 9 keer in het Oberliga-team.

In de zomer van 2017 polste de TC van de Devils al eens de interesse van Nordemann, maar door zijn kansen in het Oberliga-team, bleef hij in Tilburg. 7 wedstrijden later op het derde Duitse niveau maakt Nordemann alsnog de overstap naar de AHOUD Devils. In Tilburg is het BNL-team een opleidingsteam terwijl er in Nijmegen prestatiegericht gewerkt wordt.

Dankzij onze sponsors is de transfer deze week mogelijk gemaakt en heeft de AHOUD Devils er een uitstekende aanvaller bij. Nordemann maakt vrijdag 24 november zijn debuut in Nijmegen in de thuiswedstrijd tegen de UNIS Flyers uit Heerenveen. De wedstrijd start om 20:30 uur.

Hoofdsponsoren