9x
4x
1x
1x

Jeffrey Melissant komt naar Nijmegen

Bestuur
25 april 2018

Foto Robert Bos

JEFFREY MELISSANT VERLAAT LANDSKAMPIOEN DEN HAAG VOOR ROL BIJ NIJMEGEN

AHOUD Devils versterkt aanvalslinie met prijzenjager!

De 27 jarige Tilburger Jeffrey Melissant maakt de overstap van landskampioen Hijs Hokij Den Haag naar de Ahoud Devils Nijmegen.
Afgelopen 2 seizoenen kwam Jeffrey uit voor Den Haag en won in deze 2 jaar even zoveel keren het  landskampioenschap van Nederland. Het afgelopen seizoen zelfs de “triple”, Nederlands Kampioen, Bekerwinnaar en kampioen van de BeNe-League.
De aanvallende Tilburger speelde daarvoor 1 seizoen voor Zoetermeer, maar kwam het merendeel van zijn carrière uit voor de Tilburg Trappers.

De prijzenkast van de relatief kleine aanvaller is goed gevuld. Met 6 kampioenschappen van Nederland, 5 maal winst in de bekerfinale, 2 maal winnaar van de BeNe-League en 4 medailles waarvan 2 maal goud op de Wereldkampioenschappen voor het Nationale Team. Toch is er nog plaats in zijn prijzenkast, welke hij komend seizoen graag met de Ahoud Devils wil winnen.
Jeffrey Melissant zal in Nijmegen uitkomen met rugnummer 19.

Coach Alexander Jacobs is verheugd met de komst van Melissant. “Jeffrey is een speler die andere beter kan laten spelen en daardoor het team als geheel beter kan maken. Hij heeft aangegeven nog een jaar of 2 op dit niveau te willen spelen en kan in die periode een mooie leermeester zijn voor wat jeugdige Devils om de volgende stap te maken”.

Hoofdsponsoren