9x
4x
1x
1x

Kick-off groot succes

Wout van der Hoef
11 september 2017

Zaterdag 9 september vond in de Nijmeegse binnenstad de kick-off plaats voor het seizoen 2017-2018. De organisatie was in handen van Amber Swartjes en Daniëlle van Raaij, twee razend enthousiaste leden van het Devils Eventsteam. Ze hadden een perfecte dag georganiseerd.

Amber Swartjes (l.) en Daniëlle van Raaij (r.)

De middag die om 14.00 uur in café Samson begon voor het team, de staf en de businessclubleden, werd voorafgegaan door een paintball spel, georganiseerd door de spelersgroep zelf.

Nadat de regen had plaatsgemaakt voor een heerlijk zonnetje, vertrok de groep naar de Grote Markt, waar Amber de geschiedenis van Marieke van Nieumeghen uitlegde. Via de Burchtstraat werd het Valkhof en de Waalbrug bezocht. Daarna vertrok de groep via de Waalkade, Grotestraat en Broerstraat naar het volgende tussenstation.

Dat station was LaserQuest, waar de groep in tweeën werd gesplitst en je je lekker als jongetje kon uitleven met een laser gun. Tijdens het spel kwam de regen met bakken uit de lucht. Maar de weergoden waren ons goed gezind want vanaf 17.30 uur werd het droog en bijzonder aangenaam.

Het eindpunt van de middag was het Bascafé, waar de biertjes rijkelijk vloeiden en de barbecue, verzorgd door Partyservice Milder, heerlijk smaakten. Het voltallige team kon de gehele tijd buiten zitten alsof het de vierdaagse feesten betrof.

De leden van de businessclub Masscheroen kenden ook een heerlijke dag en waren uiterst tevreden met de kennismaking met de selectie en de uitstekende organisatie van de dames. Tenslotte ontvingen Aivaras Bendzius (l.) en Marek Pitka (r.) een Nijmegen shirt van Dedicated Fashion, waarvoor ook onze dank.

Vanaf deze kant nogmaals enorm veel dank voor de geweldige dag aan de dames Amber en Daniëlle, businessclub Masscheroen, café Samson, het Bascafé, Partyservice Milder en Dedicated Fashion.

Hoofdsponsoren