9x
4x
1x
1x

Meld je aan voor 5 weken proeftraining

Wout van der Hoef
22 februari 2015

???????????????????????

De jeugdcommissie die verantwoordelijk is voor de jeugdwerving en opleiding, is de afgelopen maanden een succesvolle wervingscampagne gestart. Het is nu tijd om door te pakken en de plannen voor het nieuwe seizoen vorm te geven. Daarvoor zijn nog wel extra, nieuwe jeugdleden nodig. Daarvoor is er de komende 5 weken op de dinsdag en donderdag van 16.00 tot 17.00 uur extra training. Speciaal voor de geïnteresseerde jeugd en hun ouders is onderstaande oproep een must om te lezen.

Hallo allemaal,

Een aantal van jullie zijn voor de carnavals vakantie al naar een proeftraining gekomen, een aantal starten volgende week en een aantal hebben een uitnodiging ontvangen en moeten nog voor de eerste keer langskomen. Iedereen krijgt dit zelfde bericht. Maar ook kinderen die zich niet eerder hebben aangemeld, kunnen dat nu nog steeds doen.

We beschrijven wat we in de komende 5 weken, tot einde schaatsseizoen, willen doen en we blikken vooruit naar volgend seizoen. Allemaal met als doel dat jullie enthousiast worden voor ijshockey en ons programma en lid willen worden van Nijmegen Devils.

Voor de carnavals vakantie zijn we op de dinsdag en donderdag begonnen met ijshockey training voor startende spelers. Onze doelstelling is om jongeren spelenderwijs kennis te laten maken met ijshockey. Inmiddels is er een groep van zo’n 10 spelers die begonnen zijn en na de carnavals vakantie starten er nog een aantal! We hadden een verdeling naar leeftijd: op de dinsdag jongere kinderen, op de donderdag oudere kinderen. We hebben besloten dat niet meer te doen.

Er kan vanaf nu zowel op de dinsdag als op de donderdag getraind worden. Op beide dagen is het tijdstip van 16:00 tot 17:00 uur. De eerste trainingen is ‘even kijken’ wat een speler kan en wat heel eenvoudige oefeningen. We gaan na de carnavals vakantie de trainingen, voor de spelers die al wat basis vaardigheden hebben, wat serieuzer aanpakken: wat meer met de hele groep gestructureerd oefeningen doen.

Nieuwe spelers worden weer meer individueel begeleid en sluiten na 2 of 3 lessen aan bij de groep.

Het schaatsseizoen loopt tot en met donderdag 26 maart, nog 5 weken = 10 lessen. Na de 2 gratis proeftrainingen bedragen de kosten € 6,– per les.

De uitrusting (voor zover beschikbaar, het is niet perse nodig) kan tot einde seizoen om niet gebruikt worden. We zijn bezig met een leverancier voor volgend seizoen een aantrekkelijk starters pakket samen te stellen dat voor een heel schappelijke prijs gekocht kan worden of gehuurd kan worden. Binnenkort komt hier meer informatie over.

Ook ronden we de lidmaatschap opties binnenkort af. Voorheen hanteerden we 1 tarief. We gaan nu werken met de volgende lidmaatschap mogelijkheden:

  • Spelers tot 10 jaar en startende spelers: jullie, als je mee kunt en wilt meedraaien in een wedstrijd team kan dat.
  • Trainingslidmaatschap: speelt geen wedstrijden.
  • Wedstrijd lidmaatschap: speelt wel wedstrijden.

De exacte bedragen worden binnenkort bekend gemaakt.  Als je overweegt lid te worden dan kun je vanaf april al mee gaan draaien met ons zomer programma.

Vraag van mij aan de spelers die voor de carnavalsvakantie gestart zijn: Kunnen jullie mij laten weten of jullie op de dinsdag, de donderdag of op beide dagen komen? Liefst even per email anders dinsdag of donderdag doorgeven. Het helpt ons bij het voorbereiden van de trainingen en op basis daarvan kunnen we dan een afspraak maken over de contributie.

Tot volgende week!

Groet,
Paul Fondse
Wedstrijdsecretaris jeugd Nijmegen Devils
paul@nijmegendevils.nl

 

Hoofdsponsoren