9x
4x
1x
1x

Nick de Jong start tegen HYS

Wout van der Hoef
11 september 2015

p040

De AHOUD Devils is er bijzonder trots op dat Nick de Jong terugkeert in Nijmegen. Hoewel de geruchten er natuurlijk altijd al waren, moeten de handen eerst geschud worden voordat met er zeker van kan zijn dat het zover is. Dat is nu achter de rug en morgen kan De Jong zijn rentree maken in de eerste oefenwedstrijd van de AHOUD Devils tegen HYS Den Haag.

We hoeven Nick de Jong ook niet echt voor te stellen. De Nijmeegse international speelde al vele seizoenen in Nijmegen en behoort nog altijd tot het Oranje van bondscoach Chris Eimers. Eimers is ook de coach van de gasten van zaterdag, HYS.

De Jong maakte in het seizoen 2009-2010 het laatste kampioenschap van de Romijnders Devils mee en was er ook in het laatste eredivisie seizoen 2010-2011 nog bij. Nadat Nijmegen in 2011 terugtrad naar de Eerste divisie, vertrok de Jong naar Eindhoven.

Via Eindhoven, Den Haag, Heerenveen en weer Eindhoven, is Nick de Jong na vier jaar weer terug in zijn eigen stad. We kunnen stellen dat we er een geweldig verdediger met een enorme schat aan ervaring bij hebben.

De oefenwedstrijd van zaterdagavond 12 september tegen Den Haag begint om 18.30 uur. De kassa’s van het Triavium zijn open vanaf 17.45 uur. Seizoenkaarthouders kunnen zich aan de kassa melden. De seizoenkaarten zijn er nog niet, maar zij krijgen wel vrij toegang tot de wedstrijd.

Hoofdsponsoren