9x
4x
1x
1x

Only for Men kleedt staf

Wout van der Hoef
7 december 2016

vlnr Daniƫlle van Raaij, Arno Janssen, Hans Cleijne en Wout van der Hoef

Dankzij Only for Men loopt de complete staf van de AHOUD Devils Nijmegen er met ingang van vrijdag 9 december weer strak bij. Vorige maand werd de selectie, staf en bestuur al voorzien van prachtige shirts met geborduurd logo, daar werd nu voor de staf, bestuur en het businessclub team en fantastisch mooie jas aan toegevoegd.

De AHOUD Devils is bijzonder trots en dankbaar dat een grote naam als Only for Men, de One-Stop Shop voor Mannen, zich aan de club heeft willen verbinden. In sportminded Nederland timmert Only for Men niet alleen met Hans Kraaij jr. behoorlijk aan de weg, maar sponsoren ze een groot aantal bekende sportteams.

Zo staat de AHOUD Devils zomaar naast Vitesse, De Graafschap, RKC, Helmond Sport en FC Lienden, om maar eens een paar grote namen te noemen.

Afgelopen dinsdag had de Businessclub van de Devils een uitstekend verzorgde avond bij Only for Men in Druten, met heerlijke koffie, drank en zeer smaakvolle gerechten.

Maak ook eens kennis met de uitgebreide selectie van Only for Men en bezoek hun ruime en schitterend aangeklede shop in Druten, waar op woensdag, donderdag en vrijdag koopavond is met volop gratis parkeren.

Hoofdsponsoren