9x
4x
1x
1x

Paul Fondse goed op dreef

Wout van der Hoef
24 maart 2016

IMG_0211

Niemand anders dan Paul Fondse is zo goed in staat om de interactie met de leden van de VIJN aan te gaan. Vaak leidt Paul, als jeugdwedstrijdsecretaris, de ledenvergaderingen in het clubhuis van DVE-Trajanus aan de Staddijk. Zo ook de bijeenkomst van woensdagavond 23 maart.

Goed voorbereid en ondersteund met een powerpointpresentatie toont hij met zijn beamer vanaf 19.30 uur de 30 aanwezige toehoorders de plannen van de VIJN en de Technische Commissie voor het komende seizoen. Steeds weer nodigt Paul de leden uit te reageren op de plannen. Soms lukt dat en gaan ze in op zijn voorzet, soms verwachten de leden dat het bestuur al pasklare antwoorden heeft.

IMG_0219

Naast Paul is ook Wesley Hendriks in zijn functie als TC lid aanwezig. Ook hij verduidelijkt helder de visie van de TC van de VIJN.

Naast het Technisch Beleid, gaan de heren dieper in op het thema jeugdledenwerving, een belangrijk speerpunt van de club. De noodzaak om aan de onderkant van de leeftijdsgroepen nieuwe spelertjes te laten instromen via de basisscholen en de schaatsklas, wordt pijnlijk duidelijk gemaakt.

 

 

 

 

 

 

IMG_0229

Later op de avond sluit Jeroen van Bergen, bestuurslid en TC-lid van de VIJN, aan in de vergadering. Jeroen heeft o.a. het Eerste divisieteam en een mogelijk derde seniorenteam in zijn portefeuille. Hij schept duidelijkheid dat het Eerste divisieteam prestatie gericht moet zijn en het derde team bestemd is voor senioren die graag bij de Nijmegen Devils willen blijven spelen.

IMG_0218Paul Fondse doet ook nog wat mooie plannen uit de doeken. Zo wordt er in september een weekend belegd met een openingstoernooi voor de jeugdteams.

In dat weekend wordt er ook een speciale wedstrijd georganiseerd, op eigen verzoek, voor Alex Andjelic, waarmee de fameuze coach het einde van zijn ijshockeyloopbaan in Nijmegen wil vieren.

Paul stipt ook nog even de Social Media en andere PR activiteiten aan en wijst op de deelname van de VIJN aan ’50 jaar Dukenburg’ op 22 april as.

Het was een informatieve en interessante bijeenkomst die om 21.00 uur werd afgesloten.

Hoofdsponsoren