9x
4x
1x
1x

Promotieteam Devils van start

Wout van der Hoef
22 april 2015

??????????????????????????????

Het Nijmegen Devils promotieteam is woensdagavond officieel van start gegaan met de eerste meeting van kandidaat spelers, staf en kader. Hoewel de avond kort dag was georganiseerd, was de opkomst prima en hadden ook enkele spelers zich met kennisgeving afgemeld voor de bijeenkomst.

Jeroen van Bergen, bestuurslid technische zaken, en Wesley Hendriks, technisch coördinator, legden de aanwezige spelers en ouders de plannen en doelstellingen uit voor het komende seizoen.

De naam van de hoofdtrainer, die de gehele jeugd, promotieteam en eredivisieteam onder zijn hoede krijgt, kon vanavond nog niet prijsgegeven en bevestigd worden.

De NIJB heeft de competitieplannen voor de eredivisie nog niet helemaal rond en ook voor de eerste divisie, waarin het promotieteam gaat spelen, zijn de teams nog niet bekend. Het zal naar verwachting een competitie met negen tot teams worden met tegenstanders als Tilburg, Geleen, Groningen, Heerenveen en Den Bosch.

Nu het startsein is gegeven, zal de komende tijd meer duidelijk worden. Spelers die alsnog belangstelling hebben, kunnen zich nog altijd melden op eerstedivisie@nijmegendevils.nl.

Door Wout van der Hoef

Hoofdsponsoren