9x
4x
1x
1x

Rick Arians staflid Eerste divisieteam

Wout van der Hoef
15 november 2016

zo039

Rick Arians is toegetreden tot de begeleidingsstaf van het Eerste divisieteam van de AHOUD Devils. De geboren Nijmegenaar en ijshockey-recreant reageerde onlangs op de gepubliceerde vacatures van team- en equipment manager voor het team van coach Ron Pilgrim.

Rick gaat beide functies combineren. De techniek zit hem in de vingers en dat is verdraaid handig als equipment manager. Samen met Jeroen van Bergen pakt hij de functie van teammanager op.

Rick is achter de schermen al langer betrokken bij de Devils, want in januari 2007 was hij de oprichter van de huidige Nijmegen Devils Facebook pagina.

We hadden echter nog een functie te vervullen bij de thuiswedstrijden van het Eerste divisieteam. De official bench zat te springen om uitbreiding. Ook daarin bleek Rick voor een oplossing te zorgen; zijn partner Sanne Hendriks gaat hiervoor binnenkort opgeleid worden.

Het bestuur van de Nijmegen Devils is bijzonder verheugd met deze welkome versterkingen en wenst Rick en Sanne veel plezier en succes in hun nieuwe functies.

zo040

De opkomst bij de training van Rick’s team is grandioos. Tijd om zich te vervelen is er vanaf heden niet meer bij…

Hoofdsponsoren