9x
4x
1x
1x

Ruby and Rose benefietavond groot succes

Wout van der Hoef
12 december 2016

Het was afgelopen vrijdag een topavond, de benefietavond voor de stichting Ruby and Rose. Meer dan 700 bezoekers hadden hun weg naar het Triavium gevonden. Tijdens de wedstrijd van de AHOUD Devils Nijmegen tegen GIJS Groningen waren grote groepen mensen op tribunes, maar ook achter het doel in het warme en gezellige Behouden Huys waren vele, vooral vrouwelijke, toeschouwers te vinden.

Na de wedstrijd was ’t Behouden Huys werkelijk bomvol. Het was een geweldige avond, met onder meer de uitreiking van prijzen van een loterij, die op geheel eigen wijze door de Nijmeegse Annie werd verzorgd. De uitreiking werd gevolgd door een spetterend optreden van Sieneke.

Opbrengst

Op de Facebook pagina RubyandRose geeft Gladys van den Munckhof zelf aan wat zij van de avond vond:

Vrijdagavond 9 december is er een prachtig bedrag van € 1.650,- opgehaald voor stichting Ruby and Rose, tijdens de wedstrijd van Ahoud Devils in het Triavium Nijmegen. De Devils Nijmegen hebben deze avond Ruby and Rose als goede doel omarmd en diverse activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Een veiling geleid door Nijmeegse Annie, een optreden door Sieneke, de verkoop van kaarten en gadgets. Geweldig om te zien hoe enthousiast de ondernemers meededen en zich inzetten! We zijn ontzettend blij met deze onvergetelijke avond bij de Devils Nijmegen. Crazy Party Balloons heeft kosteloos de stand van Ruby and Rose en het Triavium met prachtige ballonnen aangekleed, dank je wel!

Vrijwilligers Devils:

De avond zelf kende een zeer intensieve voorbereiding van een aantal Devils vrijwilligers. Met name Daniëlle van Raaij en Amber Swartjes, die een zeer groot deel van de organisatie op zich hebben genomen. Maar ook de familie Roelofs (Harry, Eva en Joyce) die samen met Daniëlle, Amber, Mireille en Hans Cleijne donderdagavond de goodiebags hebben gevuld en ’t Behouden Huys met Ruby&Rose materialen hebben aangekleed. Ook vrijwilliger Maikel Kerstens die donderdag en vrijdag spontaan kwam helpen.

Dank:
Vanuit de Devils organisatie willen wij graag de onderstaande ondernemers bedanken die deze zeer geslaagde benefietavond mede mogelijk hebben gemaakt.

Ruby&Rose, Feyen Groothandel BV, Coca Cola Nederland, Haribo Benelux, Hero Benelux, Friesland-Campina, Apotheek Malden, Musthaves by Me, Label38, Bosch Car Service Jos Bongers, Toonen Reizen, TUI at Home, Made by Margret, Restaurant SixtyFour, Sanadome, De Bruijn lunchen op de markt, PayrollCheck, Olround Bowling, Rush Image, Diva Looks, Spring By Rachel, Dreams2bdone, Forever, ZUZA, Rush Image, Annette Mode, Boeketterie Meijhorst, Sok-organiseert en het Triavium.

Speciale dank:
Onze speciale dank gaat uit naar Tante Theater (Nijmeegse Annie), Sieneke en onze hoofdsponsor AHOUD Schilders.

Hoofdsponsoren