9x
4x
1x
1x

Samenwerking met Ticketpoint

Bestuur
12 mei 2018

Ahoud Devils Nijmegen gaat samenwerken met Ticketpoint

Entreekaarten voor gereserveerde zitplaats voortaan te bestellen via internet

Het bestuur van de Ahoud Devils Nijmegen heeft het contract met Ticketpoint getekend waardoor supporters entreekaarten via internet kunnen bestellen. Commercieel Manager Hans Cleijne en Marcel van Loon, directeur van Ticketpoint, hebben verder afspraken gemaakt nieuwsbrieven en marketing activiteiten vanuit Ticketpoint gericht op bezoekers met interesse in de ijshockeysport binnen de regio Nijmegen.

 De samenwerking zorgt tevens voor een betere doorstroom bij de kassa voorafgaande aan de wedstrijden. Ervaring bij andere clubs leert inmiddels dat de losse verkoop op wedstrijdavonden tot een minimum zal worden beperkt, aangezien de meeste mensen er de voorkeur aangeven vooraf de kaarten via Ticketpoint te bestellen. Ook is er door de samenwerking een betere toegangscontrole doordat entreekaarten voortaan gescand worden en slechts eenmaal bruikbaar zijn. “Mensen die na binnenkomst tussendoor het stadion even willen verlaten, moeten wel bij verlaten van het stadion om een stempel vragen, alleen dan kan men op dezelfde kaart wederom naar binnen, dat is wellicht even wennen, maar iedereen die een kaartje heeft betaald zal toch ook willen dat mensen niet gratis naar binnen kunnen”, aldus Hans Cleijne.

 Speciale aanbieding voor seizoenkaarthouders van het afgelopen seizoen.

Verleng uw seizoenkaart op tijd en maak kans op een ‘game-worn shirt’ van de Devils.

Supporters welke afgelopen seizoen een seizoenkaart hadden en waar het email-adres van bekend is, ontvangen voor 20 mei 2018 een mail namens de Ahoud Devils Nijmegen vanuit Ticketpoint. In deze mail zit een link naar een speciale pagina waar men met aanzienlijke korting een nieuwe seizoenkaart kan bestellen, waarbij men gezien de overgang naar een nieuw systeem opnieuw een specifieke zitplaats dient aan te wijzen.

Korting geldt uitsluitend als de verlenging van de seizoenkaart vóór de in de mail genoemde datum heeft plaatsgevonden. Na die datum gaan seizoenkaarten de vrije verkoop in tegen de reguliere prijzen.

Seizoenkaarthouders welke hun seizoenkaart verlengen naar komende seizoen, maken kans op een wedstrijdshirt van de Devils. Het bestuur stelt hiervoor een 5-tal zogenaamde “game-worn shirts”  ter beschikking. Tijdens de eerste competitiewedstrijd van de Ahoud Devils Nijmegen in het komende seizoen zal de verloting plaatsvinden.

Verkoop nieuwe seizoenkaarten start binnenkort.

Vanaf het moment dat de vrije verkoop van seizoenkaarten van start gaat, zal er een button op de site www.ahouddevils.nl worden geplaatst, waarmee men direct naar de speciale Ticketpoint-pagina kan gaan om 1 of meerdere seizoenkaarten aan te schaffen. Hierbij kan men vaste zitplaats(en) reserveren welke daarna niet in de vrije verkoop beschikbaar zijn.

Nieuwe seizoenkaarten zijn te bestellen tot 15 september 2018. Na die datum kunnen er uitsluitend nog losse kaarten per wedstrijd worden gekocht à € 10,- (inclusief servicekosten Ticketpoint).

Uiteraard kan men ook rechtstreeks naar www.ticketpoint.nl gaan en dan als zoekopdracht Ahoud Devils Nijmegen IJshockey opgeven.

Hoofdsponsoren