9x
4x
1x
1x

Scheidsrechtercursus gestart

Paul Fondse
5 oktober 2015

De scheidsrechter cursus is gestart. We hebben een grote groep jeugdspelers bij elkaar gekregen die dit seizoen er aan meedoen.  De deelnemers zijn Renzo van Brink, Emma Fondse, Max Fondse, Casper Lepoutre, Rob Lepoutre, Amber Nauta, Jelle Nauta, Peter Thijssen en Floris Vooren.

Eerste bijeenkomst scheidsrechtercursusMarcel Schuurkes, scheidsrechter supervisor en jaren lang (bonds)scheidsrechter, geeft de cursus. Elke 4 weken is er een theorieles van 18:00 tot 19:00 uur. De data zijn 5 oktober, 2 november, 30 november, 28 december, 25 januari, 22 februari en de laatste keer 21 maart.

Gedurende het seizoen zullen deze scheidsrechters in spé gaan fluiten bij de U8 en de U10 en misschien ook bij de U12. Dat gebeurd onder begeleiding van ervaren scheidsrechters.

 

 

Tot nu toe is Vince Derks (U17) de enige jeugdspeler die met regelmaat bij wedstrijden actief is. Met deze scheidsrechter cursus willen we de groep clubscheidsrechters die U8, U10, U12 en U14 kan fluiten flink vergroten! We wensen de scheidsrechters in spé veel succes.

Hoofdsponsoren