9x
4x
1x
1x

Seizoen start zondag zonder Youri de Winkel

Wout van der Hoef
5 september 2015

Zondag 6 september start het seizoen voor de AHOUD Devils Nijmegen met de eerste ijstraining. De training vindt plaats in het IJssportcentrum Tilburg en duurt van 19.45 tot 21.15 uur. Youri de Winkel zal afwezig zijn nadat hij zich deze week zelf afmeldde voor het nieuw seizoen in de Eredivisie.

In juni 2014 kondigden wij met trots de komst aan van het voormalige NIJA talent. Helaas werd het een teleurstellend seizoen vol blessures voor de lichte linkshandige winger. Slechts elf officiële wedstrijden, één doelpunt en twee assist kon De Winkel aan zijn statistieken toevoegen. Toch is niet zijn blessurelijst de oorzaak voor de geboren Wijchenaar om zich voor het Eredivisieteam van coach Josh Mizerek terug te trekken.

Youri gaf aan dat hij er lang over zitten twijfelen en er lang mee rond gelopen, maar in zijn ogen heeft hij de keuze moeten maken omdat hij het gewoon niet meer gaat redden. Youri werkt 40 tot 45 uur per week en kan dat niet meer met ijshockey in de Eredivisie combineren. Wij hopen hem te kunnen behouden voor het Eerste divisieteam, maar dat zal de nabije toekomst moeten uitwijzen.

 

 

Hoofdsponsoren