9x
4x
1x
1x

Spelers starten geldinzameling voor trainingskamp

Wout van der Hoef
1 juli 2016

Nijmegen - Geleen 13-11-2015

Hey supporter!

Wanneer heb jij voor het laatst een ijshockeywedstrijd van de AHOUD Devils Nijmegen gezien? Heb jij ook al zin in september?

Als spelersgroep hopen we jou weer op de ijsbaan te zien bij de start van het nieuwe ijshockeyseizoen. Dit jaar gaan we natuurlijk weer voor de prijzen en hebben we jou ook nodig om er weer vol voor te gaan! Als voorbereiding op het komende seizoen willen wij in september een trainingskamp organiseren in Tsjechië waar we twee keer per dag kunnen trainen en zelfs al een oefenwedstrijd spelen.

Om dit kamp te realiseren hebben wel jullie hulp nodig. In samenwerking met het bestuur hebben wij een mooie kortingsactie bedacht waarbij de opbrengst van de kaartverkoop voor de wedstrijden in oktober en november aan het trainingskamp wordt gedoneerd. Voor de openingswedstrijden van het nieuwe seizoen geldt de volgende actie:

2 toegangskaarten voor slechts €10! Dat is bijna 35% korting op de reguliere prijs!

Kom gezellig met z’n tweeën naar een thuiswedstrijd van de Devils of neem contact op om op een andere manier bij te dragen aan ons succes. Volg ons alvast op Facebook of kijk op www.nijmegendevils.nl voor het laatste nieuws en de start van het nieuwe seizoen.

We hopen je snel weer te zijn bij onze wedstrijden! Groeten van de AHOUD Devils Nijmegen.

Wil je meer weten over deze unieke spelersactie ten behoeve van het trainingskamp, stuur dan een berichtje naar info@nijmegendevils.nl.

Hoofdsponsoren