9x
4x
1x
1x

Spelersnieuws: Eef, Mitchel, Harley en Calvin

Wout van der Hoef
4 oktober 2017

Twee dagen geleden meldden we het vertrek van Peter Vissers uit het BNL team. Het goede nieuwe dat we sinds dinsdagavond kunnen melden, is dat Peter in het Eerste divisieteam gaat spelen en daar heel veel bekende gezichten gaat tegenkomen. Maar daar later meer over.

Ander uitstekend goed nieuws is dat Eef Gerritsen per direct terug is in de BNL-selectie van de AHOUD Devils en gaat spelen met nummer 22. Zijn avontuur bij de Giants 95 zit er weer op en daarom sluit een van de grootste Nederlandse talenten zich aan bij de selectie van coach Jeffrey van Iersel. Daar worden wij als club natuurlijk erg vrolijk van.

Van Iersel maakte verder bekend dat Mitchel van Holten, Harley Verkroost en Calvin Hendriks dit seizoen vast bij de BNL-selectie blijven. Daarmee is de selectie helemaal compleet en kunnen we vrijdag aanstaande op volle sterkte aantreden in het bekerduel thuis tegen de Laco Eaters uit Geleen. Jake Hendriks, Willem Gloudemans en Dylan Kost zijn voorlopig nog niet zover dat ze zullen spelen.

Calvin Hendriks

Harley Verkroost

Mitchel van Holten

Hoofdsponsoren