9x
4x
1x
1x

Sponsor nieuws

Bestuur
8 mei 2018

Impact Personeel

Met trots kunnen wij melden dat Impact Personeel ook de komende drie jaar onze helmsponsor is! Impact werkt landelijk en heeft vestigingen in Elst en Hoorn.

Impact is  een transparante organisatie, gekenmerkt door ruimte voor veel persoonlijk contact, betrokkenheid bij opdrachtgevers en kandidaten én het vermogen mee te denken over een passende oplossing in uiteenlopende situaties.

Ivo Thijssen (Impact) slaat zelden een thuiswedstrijd over. Naast sponsor is hij besmet met het ijshockeyvirus. Bent u op zoek naar oplossingen op het gebied van uitzenden & detacheren, werving & selectie, payrolling of training?

Voor meer info: impactpersoneel.nl

 

 

ANAC Carwash

De afgelopen twee seizoenen was ANAC Carwash een van onze broeksponsors. Ook het komende seizoen staat dit top bedrijf op de voorzijde van onze broeken. Met 10 vestigingen in Nederland en 3 in België is ANAC Carwash een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten. ANAC Carwash wast en poetst uw auto super schoon, snel en veilig.

Voor meer info: anaccarwash.nl

McDonalds Nijmegen

Ron Evers van McDonalds Nijmegen Molenstraat, Broerstraat en Novium (meubelboulevard) is en blijft hoofdsponsor van onze jeugd. Met McDonalds Nijmegen is de voorbije jaren een bijzondere band opgebouwd. Het spreekt voor zich dat wij zeer verheugd zijn met de continuering van de sponsoring.

Voor meer info: mcdonaldsrestaurant.nl/nijmegen/

SMB Willems

De komende drie jaar is SMB Willems niet alleen boarding sponsor, maar ook twee keer per seizoen wedstrijdsponsor. Schoonmaak bedrijf SMB Willems is een familiebedrijf met bijna 50 jaar ervaring en ruim 500 medewerkers. SMB Willems levert niet alleen kwaliteit op het gebied van schoonmaak, maar maakt  ook serieus werk van sociaal ondernemen. 25% van de medewerkers bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op zoek naar schoonmaakdiensten in Zuidoost-Nederland?

Voor meer info: smbwillems.nl

Hoofdsponsoren