9x
4x
1x
1x

Sponsor Nieuws

Bestuur
21 mei 2018

Van Wees Trailer Service

Van Wees Trailer Service is vanaf komend seizoen zichtbaar op de achterzijde van onze shirts, sokken en op de boarding in het Triavium. Van Wees Trailerservice is een onderdeel van Van Wees Carrosseriebouw en Onderhoud en wordt gerund door Willem van Wees. Willem is al jaren een fan van het ijshockey en de tijd was nu rijp om dit om te zetten in een sponsoring. Willem van Wees: “Wij als van Wees Trailer Service zijn zeer verheugd de komende 3 jaar sponsor te zijn  van de Devils.”

Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud van trailers en alles wat daarbij hoort. De grootste specialiteit zit in het onderhoud van de FLOOR Trailers. Service staat hoog in het vaandel en daarom heeft van Wees ook een 24/7 storingsdienst voor hun klanten zodat ze in geval van pech weer snel op weg geholpen worden. Voor meer info: www.vanweestrailerservice.nl

 

Schilderwerken gebr. Rutten

Schilderwerken gebr. Rutten bv is een schildersbedrijf wat graag klanten verrast door initiatieven die meerwaarde geven zonder dat het de klant geld kost. Eerst denken, dan doen! Niet alleen uw schilderwerk is netjes en strak maar ook uw ramen zijn gewassen, om maar een voorbeeld te noemen. Een schildersbedrijf dat al ruim 50 jaar met hard en ziel werkt aan zichtbaarheid en klant tevredenheid, hoort natuurlijk bij de Devils.

Komend seizoen is Rutten er dan ook weer bij. Met gepaste trots meldt Cor Rutten dat hij zijn sponsorbudget voor de Devils zelfs heeft verhoogd met 25% (!!), Dit om de Nijmeegse club de mogelijkheid te geven zich te verbeteren. Cor Rutten: “Het liefst zie ik veel meer publiek omdat de mannen dat verdienen. De ultra snelle en eerlijke sport samen met de zeer positieve uitstraling van de hele organisatie inclusief spelers spreekt mij en mijn gasten zeer aan. Wie wilt daar nu niet graag bij zijn? Al mijn gasten zijn net als ik laaiend enthousiast!”

Voor meer info: www.gebr-rutten.nl Kijk ook eens op Facebook, Instagram of LinkedIn. Wij zijn er trots op!

 

Van Baal Bouw

Van Baal BV is een familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouw- en timmerwerk.

U kunt bij van Baal Bouw terecht voor al uw bouw- en onderhoudsbehoeften, nieuwbouw, renovatie, verbouw of inbraakpreventie. Van Baal BV voldoet aan de meest recente veiligheids- en milieueisen. Wat u ook nodig heeft, bij Van Baal BV bent u altijd in goede handen. Heino van Baal: “Ook in mindere tijden ben ik sponsor gebleven van de Devils. Het vertrouwen in de organisatie is dusdanig dat wij ook de komende drie jaar met veel trots de Devils ondersteunen.”

Voor meer info: www.vanbaalbouw.nl

Hoofdsponsoren